Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.Twój nick : Jeffy.

2. Z jakiej/jakich rang rezygnujesz ; Ze wszystkich.

3.Ewentualny powód * : Śmierdzi konfidentami, a tego nie lubię. Więcej na GG :)

Odchodzę bo nie lubię konfidentów i żałosnych dziewczynek. Żale dupy? Trzeba poskarżyć! Pozdro dla all, a najbardziej dla Rumcajsa i Izcona bo Oni mi we wszystkim pomagali. Nie chcę, żeby ktoś szedł za mną bo to nie jest fer w stosunku do H@ no, ale jeśli pójdzie to już nie z mojej strony wina. Żegnam i życzę lepszego teamu serverowni bo ten jest żałosny ( nie mówię o wszyskich). Pjonaaaaaaa!

2iadk7q.gif
Napisano

Jeffy nieeee !

Nigdy nie ufam, wiesz o tym.

I nie mogę ci nic dać bo sam żyję bez floty.

Czasem wybucham, wiem o tym.

Czasem nie słucham, wiem o tym.

Nigdy nie ufam, wiem o tym.

Ale nic nie uspokaja mnie tak jak jej dotyk...

2159---Anduril-Fantasy-Movie-Sword.png

ewae.pngphoto.jpgewae.png

Napisano

Jeffy.. ;/

Weź zastanów się jeszcze raz, ogólnie to bliżej Cię nie znałam ale wydajesz się mega pozytywną osobą i szkoda, że od tak odchodzisz przez byle kogo.

Wracaj szybko :)

mME97MF_ed407.png

Napisano

Nara rudy człowieku wracaj szybko i szkoda ze mykasz :)

Kontakt do mnie poniżej:

- GG: 46725551

- Steam: eAsysKill# | CSowicze.pl MIX ON Lub Bania. | CSowicze.pl

- TS3: 178.217.191.144:9276

76561197963679513.png

Napisano

Ja powiem tak, ja mam wyje**ne czy to odejdziesz, czy nie. Od jakiegoś czasu wgl nie widzę Cie na forum, a masz moderatora. Od kąd dostałeś OP DD2 zacząłeś być "Panem". Po prostu wywyższasz się od jakiegoś czasu, gdybyś był nie wiadomo kim....  To jest moje zdanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie