Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick gracza składającego skargę: Bakacz :D

Nick gracza oskarżonego: @ reggin

Powód skargi: A więc dostałem bana na 5 minut za ucieczke w Ct, regin spytał mnie czemu wyszedłem odpowiedziałem mu że wyszedłem dlatego że 1 tt na 5 ct a skoro było 14/15 więźniów mogłem wyjśc po chwili patrzę ban wiem że to tylko 5 minut ale nie zrobiłem nic takiego a skoro odkąd dostał strażnika 3yma kij w du**e i stara się być idealny to trzeba mu też pokazać że nie jest ;)

Dowód(świadkowie/Demo/Screen): http://800388.node28.pukawka.pl/hltv-2102052313-jail_instagram-1612563180-1612565400.zip Ostatnie 5/10 minut mapy

Czas zdarzenia: 23:45 05.02.2021

@ regginna demku będzie widać ile jest osób, widziałeś co robiło to ct nie ogarniali nic otwierali cele ja chciałem normalnie poprowadzić skoro nie dało się granie w ct nie sprawiało mi żadnej przyjemności gdybym nie mógł przejść do tt to bym nie przechodził ale widziałem że jest za mało więźniów więc mogłem to zrobić ;) zresztą na demku będzie widać Opiekun sam zadecyduje czy mogłem w takiej sytuacji przejść czy nie :) a 16 tt może było przez chwilę jak dobrze to napisałeś jak ja przeszedłem ale gdybym nie przeszedł to by było 15 fu*k logic xd

Edytowane przez Bakus
Napisano

W moemncie kiedy ty wbiłeś do TT było już 16 TT. GRacze zaczęli pisać na u@ bakacz ucieczka cytuje. Była zabawa. Potraktowałem to jako ucieczka do TT na zabawę. Według taryfikatora dałem ci bana 5 minut. Dodatkowo: nie radziliście sobie jako CT z buntami. Wcześniej narzekałeś na kolegę z CT i myślałęm że uciekłeś z powodu że nie chciałeś z nimi dalej grać i że chciales iść na zabawe

ezgif-6-eef41bc4fe69.gif.cf1483b5b8e493bb0107d5b25fec34d1.gif

Napisano (edytowane)

A więc tak @ BakusByliście w 3 a z racji że nie ogarnialiście doszedł 4,  nawet gdy było was 4 to  nie ogarnialiście ,

ty prowadziłeś całą mapę i uciekłeś na zabawę z CT.

@ regginbył sam na serwerze i widać że ogarnia.

Według taryfikatora banów dostałeś najniższą kare Ucieczka z CT - Ban od 5 min do 1h

skarga_odrzucona.png

Edytowane przez xNieznany

tło.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie