Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane <span class="ipsBadge ipsBadge_red">Zamknięte</span> Skarga Na Bravo Za...? Wytłumacz....

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nick: PrEsTiGiO $

Data i godzina:  14:07 chyba  

Na kogo chcesz złożyć skargę: Bravo 

Opis sytuacji: Byłem w pomieszczeniu tam gdzie są ( Hosty ) to była mapka (cs_assault) jak się nie mylę i była u góry szyba która się roztłukiwało i wchodziło na TXT za co były bany. Tylko ja nie pamiętam kiedy ja tam sobie chodziłem. Albo Bugowałem CELE.

Dowody: AMXBans] =============================================== 

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Bravo.. 

[AMXBans] Pozostalo ci 30 minut i 10 sekund bana. 

[AMXBans] Zbanowany Nick : PrEsTiGiO $ 

[AMXBans] Powod : ' bugowanie celi / txt ' 

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.CSowicze.pl 

[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1895152259 ' 

[AMXBans] Twoje IP : ' 31.174.0.44 ' 

[AMXBans] ========================================

Demo niestety nie pokaże bo nie zapisuje mi jedynie co HLTV.  

IP/ STEAM_ID: STEAM_0 : 0 : 1895152259   .Mój

Powiem krótko i tak żeby Pan "Bravo" zrozumiał ! Powiedz tylko tyle. Kiedy ja [bUGOWAŁEM CELE !!?? albo chodziłem po TXT ] Poj****o cię ? 

Oczekuje: + 1/2 dla Warn Pana Bravo za nie umyślne zbanowanie za nic. 

​​4000848.png

KLICK ---> "Lubie To!" <----  jeśli Moja''Mój odpowiedź/Post  wydał'a ci się Pomocna'y | lub  po prostu DAJ "Lubie To!jezyk_oko.gif

Kontakt ze mną :

GG: 46568703

Email: axeroz@interia.pl

PW: PrEsTiGiO

Masz sprawę ? skontaktuj się ze mną,pamiętaj aby stosować polskie litery.Nie odpisuje na "Siema" , "jesteś" , "co tam u cb" (Nie spamuj!) jeżeli zastosujesz się do tego,na pewno odpisze! Na GG spotkasz mnie codziennie,lecz nie zawsze odpisuje.!

Napisano

Ja powiem tak. Sam widziałem jak chodziłeś po txt obok tej szyby. Miałem auto-kampe więc wszystko widziałem z przybliżenia. Raz cię wtedy trafiłem:)

Napisano

Nie chciałem pisać ale byłem zmuszony,bo niby za co ten ban tak sobie napisał "bugowanie celi i TXT" mnie przy celach nie było. I to jest Admin mógł się pomylić ale ma GG napisać też mógł.

​​4000848.png

KLICK ---> "Lubie To!" <----  jeśli Moja''Mój odpowiedź/Post  wydał'a ci się Pomocna'y | lub  po prostu DAJ "Lubie To!jezyk_oko.gif

Kontakt ze mną :

Masz sprawę ? skontaktuj się ze mną,pamiętaj aby stosować polskie litery.Nie odpisuje na "Siema" , "jesteś" , "co tam u cb" (Nie spamuj!) jeżeli zastosujesz się do tego,na pewno odpisze! Na GG spotkasz mnie codziennie,lecz nie zawsze odpisuje.!

Napisano

A co do TXT byłem sprawdzić KTO wszedł na to i dać bana na 5 min ! a ten mnie ku*** zbanował.

Brawa dla Bravo.

​​4000848.png

Kontakt ze mną :

Napisano

wszedłeś tam a po za tym po co robić z tego od razu skargę na admina człowieku dostałeś bana tylko na 30 min jak byś dostał na 1 dzień albo więcej to rozumiem !!! 

Napisano

Prestigo ! 

Ja gadałem z bravo na ts i inny mi i on mówił , żebym patrzał kto buguje cele i przyjacielu niestety byłeś na tych txt :c bo sam patrzałem tak samo na iziego itp ale oni sobie skakali a nie wchodzili jak ty.

Kontakt:

* Steam PatryQ.♥™® | Rudy ;3 

* GG 51888040

* skypearrow-10x10.png  Patryqq123

* Email p.jamal@wp.pl

Napisano

O.o wy się zgadaliście czy co. Wszedłem na 5 sec dosłownie na TXT na górę  i 3 tez tam było. chciałem zbanować  na 5 min graczy a tu mi ban że ja cele Buguje i jestem na TXT. To nie była przypadkiem moja podszywka   z PrEsTiGiO $' albo coś może nie zauważyłem dokładnie albo nikt nie mówił. ale na 100% nie bugowałem cel tego jestem na 100% pewny co do TXT wszedłem zobaczyć kto jest. grafika powiej jak to było w 98% 

1462260_Dowud.png

​​4000848.png

Kontakt ze mną :

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie