Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. Chilu
2. Krystian
3. 19 lat
4. [9/10]
5. tak
6. https://www.gametracker.com/player/Chilu/91.224.117.20:27260/
7. STEAM_1:0:150159622
8. Aby zmniejszyć populację chiterów na serwerze.
9. Uczę się na informatyka jestem w 2 klasie technikum informatycznym. Lubię grać w gry oglądam anime i czytam mangii i mam psyche ze stali
10. W zależności od sytuacji w szkolę jak są jakieś testy to niestety nie za dużo pogram ale jak mam czas wolny np.: weekend.
11. tak
12. Ewentualne kupno vipa.

Edytowane przez Chilu
Napisano (edytowane)

1. Nick: mariuszekmeister

2. Imię: Maciej

3. Wiek: 20

4. Znajomość SM [0/10]: 9/10

5. Sprawny i działający mikrofon [tak/nie]: Tak

6. Link do swojego GameTracker: https://www.gametracker.com/player/mariuszekPL/91.224.117.20:27260/

7. Steam_ID: 76561198154505746 lub STEAM_1:0:97120009

8 .Dlaczego chciałbyś zostać adminem?: Dobrze wywiązywałem się z tego stanowiska, nie zaliczyłem okresu próbnego przez nie pojawienie się na spotkaniu adminów, którego termin uległ zmianie i nie było to zależne ode mnie. Po powrocie na serwer widzę, że niektórzy admini dalej nic sobie nie robią z cheaterami.

9. Kilka słów o sobie:  Tak jak wcześniej pisałem jestem serwerowym celebrytą bla bla bla, doświadczony gracz, niesamowity talent.

10. W jakich godzinach grasz oraz ile możesz czasu poświęcić na serwer?: 12:00-00:00, z 2h dziennie

11. Czy przeszedłeś mutację?: Tak

12. Składka [tak/nie]: Ja o żadnej składce nie słyszałem

Edytowane przez mariuszekPL
Napisano

1. Nick:Pyra<3

2. Imię: Wiktor

3. Wiek: 18

4. Znajomość SM [0/10]: 2/10

6. Link do swojego GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Pyra<3/91.224.117.20:27260/

7. Steam_ID: STEAM_1:1:596874630

8 .Dlaczego chciałbyś zostać adminem?: Chciałbym zostać adminem ponieważ gram bardzo dużo na servie mam top 1 w czasie  i często nie ma adminów a jest dużo odpałów  czasami nawet po 3 spinboty albo dużo osób które nadużywaj mikrofonu i cięzko się gra gdy nie słyszysz kroków bo jakiś dzieciak cały czas coś mówi lub krzyczy.

9. Kilka słów o sobie: Jestem doświadczonym graczem cs:go umiem odróżnić hackera od dobrego gracza komendy admina znam 9/10 byłem na wielu serverach adminem ludzie z servera mnie lubią myśle że będe dobrym adminem.

10. W jakich godzinach grasz oraz ile możesz czasu poświęcić na serwer?: od 11-15,16 i od 18-2,3. Myślę że jest to wystarczający czas grania.

11. Czy przeszedłeś mutację?:Tak

12. Składka [tak/nie]: Tak

Napisano

1. Nick: Chilu

2. Imię: Krystian

3. Wiek: 19

6. Link do swojego GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Pyra<3/91.224.117.20:27260/

7. Steam_ID: 76561198260584972

8 .Dlaczego chciałbyś zostać adminem?: To chyba oczywiste chcę zmniejszyć populację charterów co będzie skutkowało poprawieniem komfortu gry użytkowników.

9. Kilka słów o sobie: Uczę się na Technika Informatyka. Lubię anime i mangi. A moje hobby to tworzenie różnych urządzeni elektronicznych. 

10. W jakich godzinach grasz oraz ile możesz czasu poświęcić na serwer?: Zależy od szkoły jak i kiedy egzaminy i tego typu. A 26.04.21 4 tygodniowe praktyki zaczynam.

12. Składka [tak/nie]: Tak

Napisano (edytowane)

Nick: keezubtw

Imię: Jakub

Znajomość [0/10]: 8

Sprawny i działający mikrofon: TAK

Link do swojego GameTracker: https://www.gametracker.com/player/-%3D%3D--------------------------/91.224.117.20:27260/

Steam_ID: STEAM_1:0:542452968

Dlaczego chciałbyś zostać adminem?: Chciałbym zostać adminem ponieważ często zdarza się, że nie ma żadnego admina na serwerze a grają spinboty,
chciałbym również utrzymywać porządek typu nadużywanie mikro itp.

Kilka słów o sobie: Jestem doświadczonym graczem csgo i na swoim koncie posiadam globala.

Podanie składam na mojego smurfa iż gram tam częściej rankedy i mam lepszą topke na serwerze.

Jestem chyba dość popularny na serwerze.

W jakich godzinach grasz oraz ile możesz poświęcić na serwer?: Zależy w tyg grałbym w godzinach 8-16 a w weekend zależy. Na serwer mógłbym poświecić 5-6 gdz dziennie.

Czy przeszedłeś mutację?: TAK

Składka [tak/nie]: Obojętne

Edytowane przez keezubtw
Napisano

1. Nick:keezubtw

2. Imię:Jakub

3. Wiek:17

4. Znajomość SM [0/10]:9/10

5. Sprawny i działający mikrofon [tak/nie]:Tak

6. Link do swojego GameTracker:https://www.gametracker.com/player/-%3D%3D--------------------------/91.224.117.20:27260/

7. Steam_ID:STEAM_1:0:542452968

8 .Dlaczego chciałbyś zostać adminem?:Chciałbym zostać adminem by pomóc z oczyszczaniem serwera przed cheaterami jestem doświadczonym graczem csgo a na swoim koncie mam globala więc jestem wstanie odróżnić cheatera od dobrego gracza. Chciałbym dodać, że dnia 14.04.2021 pisałem do większości adminów a żaden nie przyszedł i jeden cheater sobie latał na spinbocie prawie 3h.

9. Kilka słów o sobie:Lubie grać w gry komputerowe typu csgo, valorant lub warzone. Lubie też troche montować filmy.

10. W jakich godzinach grasz oraz ile możesz czasu poświęcić na serwer?:w dni robocze gram 8-16 potem 19-22 a w weekendy róznie, ale dziennie jestem wstanie poświęcić 5-6 godzin na serwer.

11. Czy przeszedłeś mutację?:Tak

12. Składka [tak/nie]:Tak

Napisano

1. Nick: INFЕKT

2. Imię: Olek

3. Wiek: 24

4. Znajomość SM [0/10]: 9/10

5. Sprawny i działający mikrofon [tak/nie]: Tak

6. Link do swojego GameTracker:https://www.gametracker.com/player/INFЕKT/91.224.117.20:27260/

7. Steam_ID: 76561197979124657

8 .Dlaczego chciałbyś zostać adminem?:Chciałbym zostać adminem dla tego że na serwerze gra dużo osób z różnymi softami i przeszkadzają w normalnym graniu

9. Kilka słów o sobie:Gram w cs ponad 6 lat więc dam radę rozróżnić chakera od dobrego gracza, byłem adminem na wielu serwerach cs:go oraz cs:s

10. W jakich godzinach grasz oraz ile możesz czasu poświęcić na serwer?gram w godzinach 13-16 ;19-24 onlajn zalezy od dnia , ale napewno 1,5-2 godziny
11. Czy przeszedłeś mutację?: Tak
12. Składka [tak/nie]: narazie nie
Napisano (edytowane)

1. Nick: ☛✟ BĀⓇƬΣK ✟☚

2. Imię: Bartek

3. Wiek: 16 

4. Znajomość SM [0/10]: 6

5. Sprawny i działający mikrofon [tak/nie]: TAK

6. Link do swojego GameTracker: przepraszam ale nie czaje tej storny

7. Steam_ID:  STEAM_0:1:599776386

8 .Dlaczego chciałbyś zostać adminem?:  Chiałbym zostać adminem żeby banować osoby używające cheatów  którzy niszczą mi rozgrywkę oraz innym osobom będącym na serwerze oraz osoby które wyzywają osoby jak i ich rodzine

9. Kilka słów o sobie: Bartek lat 16 na codzień gram w gry oraz trenuje Taekwondo.  Codziennie gram na serwerze 5 maps na którym część może mnie kojarzyć i lubić.

10. W jakich godzinach grasz oraz ile możesz czasu poświęcić na serwer?: Zazwyczaj zaczynam grę od godziny 10-11  oraz spędzam od 3 do 5 godzin dziennie na serwerze 

12. Składka [tak/nie]: Obojętne 

Niestety nie posiadam 2 postów które są wymagane 

Edytowane przez BartekJDJD_k
przemyślenie teksu i poprawa
Napisano (edytowane)

1. Nick: señorita

2. Imię: Dawid

3. Wiek:14

5. Sprawny i działający mikrofon [tak/nie]: tak

6. Link do swojego GameTracker:https://www.gametracker.com/account/manage/

7. Steam_ID: STEAM_1:1:591649140

8 .Dlaczego chciałbyś zostać adminem?:  chciałbym zostać administratorem ponieważ:

-chce pomagać graczom

-banować cheaterów

9. Kilka słów o sobie: lubię grać  w gry typu fantasy , gry typu akcja ....

10. W jakich godzinach grasz oraz ile możesz czasu poświęcić na serwer?: gram prawie cały dzień z przerwami

11. Czy przeszedłeś mutację?: niestety nie

12. Składka [tak/nie]:  tak

Edytowane przez dawidd341
złę steam id
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie