Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemanko, jestem Kacper, mam 15 lat, jestem z województwa zachodniopomorskiego.

Trenuje piłkę nożną, gram w cska i inne gierki, przychodzę z innego Forum gdzie pełniłem funkcję Redaktora, oraz Redaktora FP, niestety zrezygnowałem przez zachowanie Nowej naczelnej redaktor, ktora została wybrana chwilę po dostaniu rangi Redaktora, przez odejście starej, ale mam nadzieje że tu mi się spodoba chociaż i zostanę na dłużej

Miłego wieczorku Wszystkim!

Gość Mrs.Fuksiara
Napisano

Witam, czekam na Twoje prace ;> Może tu się wbijesz na redaktora!

Napisano

Siemanko! 

reskiz.png.43d8a0326b8afc7c2ec82789c73473aa.png.cacde80a679cf847443ddf1324c95189.png

Potrzebujesz pomocy? Chętnie pomogę jeśli będę w stanie. Wejdź na mój profil TUTAJ i wyślij wiadomość.

• Legenda Sieci
Napisano

Hej :pepehej:

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

Napisano

uzytkownik_przywitany.png

reskiz.png.43d8a0326b8afc7c2ec82789c73473aa.png.cacde80a679cf847443ddf1324c95189.png

Potrzebujesz pomocy? Chętnie pomogę jeśli będę w stanie. Wejdź na mój profil TUTAJ i wyślij wiadomość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie