Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wrzuciłem wczoraj ale nie ogarnąłem że na głownym forum ?

Data zdarzenia:03.03.2021
Nick użytkownika:Patuss
Dowody:Świadkowie i można obejrzzeć demko z tej mapy i zobaczyć sytuację, nie jestem na tyle ogarnięty żeby demko tu wrzucić ,ale jeśli ktoś chciałby zweryfikować to żeby całości nie oglądać to było gdzieś pomiędzy 20:25-20:40 czasu środkowo europejskiego.
Świadkowie:z tych co pamiętam, ale mogę się pomylić ,lecz było wtedy full graczy więc napewno kilku trafię. Infiniti, Wh#te, Kojot9815, jeden, Podporucznik Stefan, Domino88
Uzasadnienie:Grając w ct Patuss całkowicie nie ogarnia zasad co każdy wie i że nie ma mutacji co wogole powinno mu na jakiś czas uniemożliwić granie w ct. Ale wczorajsza sytuacja na mapie kiedy to nie wydał poleceń i zaczął się freeday, noi on uciekł sobie i powiedział że poczuje się zagrożony zabijam. Jak każdy biegłem za nim ale byłem na tyle daleko że nie było jakiejkolwiek mowy o zagrożeniu zabił mnie ,a wie szanowny admin za co? Bo się na niego popatrzyłem i się przestraszył. To jest według mnie już lekka przesada. Ogolnie nie robiłbym z tego afery ,ponieważ mimo tego że jestem lekko kontrowersyjnym i czasami trochę konfliktowym graczem ,ale nie pisałbym tu gdyby przyznał rację że zrobił FK i po prostu powiedział sorki ,a on nie więc wnoszę o to żeby za umyślnego freekilla dostał karę zgodną z taryfikatorem i żeby uniemożliwić mu grę w ct do czasu aż nauczy się zasad.
Pozdrawiam Janusz Tracz, biznesmen z Tulczyna
Napisano (edytowane)

Skarga jak najbardziej słuszna gracz zostanie ukarany zgodnie z taryfikatorem banów.

Jeżeli sytuacje będą się powtarzać gracz dostanie bana na CT.

skarga_przyjeta.png

Edytowane przez xNieznany

tło.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie