Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane <span class="ipsBadge ipsBadge_red">Odrzucone</span> Ajm1 Podanie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

[b]Imię:[/b] Dawid
[b]Nick na serwerze:[/b]  ajm1
[b]Wiek:[/b] 18
[b]Znajomość AMXX [1-10]:[/b] 7/8-10
[b]Steam z grą CS 1.6:[/b]  http://steamcommunity.com/id/tWISTd5/
[b]Kontakt:[/bhttp://steamcommunity.com/id/tWISTd5/
[b]Coś o sobie:[/b]  Jestem z okolic woj opolskiego , uczę się jeszcze w liceum wieczorowym i mam sporo czasu w  oraz jestem top1 na only dd2 #1 :)
[b]Reklamy:[/b] mogę reklamować serwer na streamie :) ogólnie już miesiąc nie streamuje ale zawsze moge założyc nowy kanał  z nazwa csowicze i stremowac jak gram na waszych serwerach   czyli fajna reklama :)

Napisano

dziś dostałem 3 razy :) i wszystko jest załatwione :) , zobacz na liste unban tematy " ban#1 " ban#2 " ban#3" jakoś tak :) dziś pokole

Napisano

@Konig, na pewno Warna dostaniesz

+ Wiek

+ Steam

+ Reklamy (jeśli coś z tego wyjdzie, ale te 5 reklam już mogłeś zrobić, bo to 2 minuty zajmuje)

+ Aktywność

- Mało estetyczne podanie, nie wysiliłeś się

+/- Składka

Jeśli będzie składka, jestem jak najbardziej ZA :). Skoro składka jest to WIELKIE TAK! :)

@ajm1
Nie zawsze tak jest, warto jednak napisać. Co do podania - można wiele dowiedzieć się o osobie, z którą mamy do czynienia, po podaniu, to tak jak CV do pracy  ^^.  P.S Nie pisz już w swoim podaniu
@Konig
Za spamowanie :)

lyPNLBi.png

Vwl36ZZ.gif Piszę poprawnie po polsku, a wszystkie błędy w moich wypowiedziach są celowe. Jeżeli spodobał Ci się mój temat/post lub po prostu Ci pomogłem, możesz się odwdzięczyć, klikając "Lubię To".

Napisano

po co się popisywać :P? jest wzór do którego się miałem dostosować :)  a jeżeli ktoś składa podanie to znaczy że akceptuje raczej wszystkie warunki :P ( chodzi mi tutaj np o składki :) )

Napisano

a co do reklam myślę że stream będzie dużo bardziej lepiej spostrzegany jako reklama niż jeżeli ludzie wysyłają bo muszą reklamę , a tak to zwykła reklama promująca serwer/y z serwerowni csowicze :) nie mam za dużo widzów bo dochodzi do max 30 jak na chwile obecną ale myślę że z czasem będzie więcej :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie