Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Nick: Macioss

2. Imię: Maciej 

3. Wiek: 16

4. Znajomość SM [0/10]: 4/10

5. Sprawny i działający mikrofon [tak/nie]: TAK

6. Link do swojego GameTracker: Nie umiem :/ 

7. Steam_ID:/76561199047510743/    https://steamcommunity.com/profiles/76561199047510743/

8 .Dlaczego chciałbyś zostać adminem?: Jestem młody i lubię gierki komputerowe typu (FPS) gram bardzo dużo na serwerze spotykam cheaterow a adminów Brak nie chodzi tutaj o to że nie ma adminów wcale, ale w godzinach nocnych niestety tak jest a dobrze jest żeby na serwerze była dobra komunikacja pomiędzy graczami, mniej cheaterow a jedynymi adminami których można pochwalić: Patryk (997.exe) oraz Dawid (Rzepa). Miałem już 1 szansę że tak powiem przewaliłem przez głupotę i nie umyślność postaram się poprawić, po banie 7 dniowym zrozumiałem że trzeba być dobry dla swoich rówieśników i nie tylko, Dziękuje to na tyle :D.

9. Kilka słów o sobie: Lubię gry komputerowe, Dużo trenuje różnego typu sportu, W miarę miły, Trudno wyprowadzić mnie z kontroli, Całkiem dobry gracz, Mogę pomóc w każdej sytuacji.

10. W jakich godzinach grasz oraz ile możesz czasu poświęcić na serwer?: Gram po conajmiej 7h dziennie myśle że 4h na serwer na 1 dzień mógłbym poświęcić zależy od praktyk, a więc godziny przed stawiają sie tak: Rano: od 12 do 14:30  Południe: od 16 do 18 Wieczór od 20 do 22:40 Noc od 23:50 do 2:30 Tak wyglądają godziny.

11. Czy przeszedłeś mutację?: Nie.

12. Składka [tak/nie]: Do uzgodnienia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie