Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane <span class="ipsBadge ipsBadge_red">Zamknięte</span> Doherty Kogz - Only Dd2 #1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick: Doherty Kogz ManTa*PSK~
Nick admina: ManTa*PSK~

Serwer: Only DD2 #1
Data i Godzina: 15.12.14r. - ok. 23:30
Mapa: dd2
Opis sytuacji: Dzisiaj wieczorem grałem sobie na serwerze only DD2 #1. Dostałem bana, nawet bez wykonania screenów, przez admina, a sam nie zauważył gracza z WH w swoim teamie - a zgłaszałem go chyba z 3 razy do dnia, a mnie zbanował ponieważ sam wygrałem jedną rundę w pojedynkę przeciw czterem graczom przeciwnym. A pewnie skłoniło go to do bana, że zabiłem całą trójkę CT, a na koniec zabiłem ajm1, który strzelał do mnie przez ścianę z długiej na galę i wiedział gdzie jestem, chociaż całą drogę przeszedłem po cichu, ale i tak wiedział, że akurat będę w tym miejscu - koniec rundy i ban. Trochę to śmieszne, ale prawdziwe. Z resztą tam wszyscy narzekają na poziom administracji (chodzi o ten serwer), więc proszę o unbana, albo chociaż pokazanie w którym momencie "cheat'owałem".   :)
Screeny spakowane w .rar: brak - nie zrobił tylko od razu banował...
Link do bana w AmxBans: http://csowicze.pl/banydd2/ban_list.php?bid=888
Wycinek z consoli: 

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin ManTa*PSK~. 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : Doherty Kogz 
[AMXBans] Reason : ' Cheater ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ Csowicze.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1614296450 ' 
[AMXBans] Your IP : ' 188.137.44.105 ' 
[AMXBans] =======================================

A tak na boku chciałbym wspomnieć, że admin (prawdopodobnie właśnie to był ManTa) bawił się bindami i przeszkadzał graczom w grze. Dziękuję.

PS: Wszyscy narzekają na administrację na tym serwerze, więc lepiej by było przyjrzeć się tej sytuacji. ;)

Napisano

Jeżeli mogę się wypowiedzieć tutaj  miałem już 3 razy robione SS ostatnio  , stremowałem dziś jak gram [ jeżeli nie wiesz to wpisz w google co oznacza stream ] i większość widziała i oglądała wiec nie oskarżaj mnie bez sprawdzenia a po 2 dziś dostałem szanse jako admin a wydaje mi się żeby cheatera nie wzieli .Narzekają wszyscy na administracje dziś byłem bardzo długo i do wieczora nikt nie narzekał  później jeden z adminów się zaczął bawić komendami 

Napisano

To tak :

1. Dałem ci bana perma odrazu , ponieważ gdy cie obserwowałem to celownikiem patrzyłeś się na graczy za ścian z przeciwnej drużyny,
  2. Gdy strzelałeś to celownik ruszał ci się strasznie i wyglądało to jak byś miał norecoila, a cie długo obserwowałem,
  3. Bawic się bindami to się nie bawiłem, tylko 2 albo 3 razy użyłem to bo chciałem sprawdzic, a ktoś inny to używał często, ja użylem typu Hallo i Move.
  4. Demka nie zrobiłem bo nie wiedziałem że ten kto perfidnie używa wspomagaczy typu Wh oraz Aim, będzie pisał wątek o UB.
  5. Wszystko nagrywa HLTV.

To mój błąd wiec proszę o wybaczenie i takich rzeczy się więcej nie powtórzy DZIĘKUJE.

Pomogłem ? Spodobał Ci się mój post/temat ? Zostaw po sobie ślad klikając  rep_up.png

zp571_boxuvn.gif

b_350_20_191919_191919_BCBCBC_191919.png

GG: 52114326 

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Temat został zamknięty.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami.

Administracja CSowicze.pl

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie