Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane [Gracz Dziecko lat 15] WYZYWANIE V3 lub 4

Rekomendowane odpowiedzi

Gość xkacperx124
Napisano (edytowane)

WZÓR SKARGI 

Nick gracza składającego skargę:xKacperx

Nick gracza oskarżonego: Dziecko Lat 15    

Powód skargi: Wyzywanie oraz faworka 

Dowód(świadkowie/Demo/Screen): Demko 

Czas zdarzenia: Wczoraj więc zaczne na mapie jail_cyanpik ( jakos tak ) na demku 7:46:74 Zaczał mnie wyzywać ponieważ dokonał uczieczki z ct gdy ja wszedłem bo miał ciągle bunty a jak kazdy wie ,,Zeby szczescia było zadosc Kacperka w ct brakowało,, ale do rzeczy powiedziałem mu ze było to muwione na forum o wyzywaniu ale jak kazdy słyszy i widzi nie dotarło to do niego pozniej o 8:01:56 dalej wyzywanie dostał bana co prawda na 5 m za kulture ale wyzywanie to wyzywanie i jak jeden napisał pisz skarge to piszę ( W skrócie Uczieczka z ct I wyzywanie ) .  ( jail_anka_2020) Przejdzmy dalej 3:41:67 zostałem zabity bo sie ruszyłem na bezruchu do odwołania gdy odwołał bezruch ale był zakaz skaknia czy cos  takiego to prudiego zamiast zabic zkarniakował pozniej mu o tym przypominiałem ale powiedział ze faworyzuje kazdego .  W  srode mu o tym przypominałem chiałem duszka lub fd ale oczywiscie mi nie dał.

Z mojej strony to tyle na serverze jest spokoj ale Dziecko Lat 15 tylko ma do mnie problem :(

http://800388.node28.pukawka.pl/hltv-2104302055-jail_cyanpink-1619808900-1619810220.zip

http://800388.node28.pukawka.pl/hltv-2104302238-jail_anka_2020-1619815080-1619817360.zip

Przypomne słowa @ polkes  ( Ja tylko wszedłem ci pomuc a ty takie cos zal)

,,Nadaje  bana 1 dzień.
Nie chcesz dać mu spokoju, w porządku.

Ban 1 dzień.  Jeśli sytuacja nie ulegnie zmianie, bany będą się wydłużać. ,,

Edytowane przez xkacperx124
Napisano (edytowane)

Siema misiaki.

Zaczynajac od poczatku chlopcze zamiast grac w csa poucz sie polskiego "muwicie" "pomuc* ,polska trudna jezyk.

Gracz specjalnie prowokuje wchodzac do ct wiedzac jaka bedzie reakcja mojej osoby nie wspominajac juz o tym ze gracz do dnia dzisiejszego nie zna regulaminu bardzo czesto fk,gracze nie raz komentowali jego udzial w ct jako "gowno" oraz pchanie sie do ct zeby zdenerwowac innych swoim zachowaniem 13 latka oraz braku mutacji.

Przypomne slowa PANA OPIEKUNA  @ xNieznany

@ xkacperx124jeżeli nie znasz regulaminu na tyle by prowadzić w CT,

to nie wchodź do CT i pograj więcej w TT to na pewno się nauczysz.

Jeżeli poprosiłbyś admina czy pomoże ci w CT to by ci pomógł,

staramy się pomagać i szkolić nowych graczy w miarę możliwości

Przyznaje sie ze mnie ponioslo jesli chodzi o slowa uzyte do tego gracza ale jesli bawie sie ze znajomymi z komputera w godzinach wieczornych i wchodzi jakis szczyl ktory jedynie co umie zrobic to napisac skarge na forum i straszy nia przez 40 minut (widac wszystko na demku) czym przeszkadza i prowokuje jeszcze innych graczy i inne osoby rowniez robia sie toksyczne przez 1 gowniarza to chyba jest cos nie tak? Jak dla mnie gracz szuka dziury w calym zeby ktos dostal smiesznego bana i niszczy innym zabawe.

Wysoki Sadzie! Wnosze o zbanowanie na zawsze gracza xKacper na ct za brak znajomosci regulaminu/bardzo czeste  fk/prowokacje/braku mutacji/pchanie sie do  ct/psucie rozgrywki innym uzyktownika jb.

Ps. Przypomne jeszcze ze zostalem za obrazanie zbanowany wiec ban 2 raz za to samo? W takim razie za co byl ten 1 ban?Byl sluszny,a moze jednak nie byl?

Pozdrawiam z cala rodzinka i prosze o malego bana z mozliwoscia odwolania sie po 12h 

Edytowane przez Majonezik
Napisano

Taryfikator banów:

Faworyzowanie innych graczy - Ban od 5 min do 1h

Prowokowanie do różnego rodzaju kłótni oraz sprzeczek - Ban od 30 minut do 24h

Ucieczka z CT - Ban od 5 min do 1h

Sytuacja z mapy jail_cyanpink:

Gracz Dziecko Lat 15 - ucieczka z CT, obraza gracza xKacperx // otrzymany ban na 5 minut.

xKacperx - prowokowanie do kłótni.

Sytuacja z mapy jail_anka_2020:

Dziecko lat 15 - faworyzacja na niekorzyść gracza xKacperx.

Gracz @ Majonezik zostaje ukarany banem o długości 2 dni za obrazę, faworyzację oraz ucieczkę z CT.

Gracz @ xkacperx124  otrzymuje banicję na 30 minut za prowokację, ponadto zostanie dla niego przeprowadzony krótki test jako klawisz w celu sprawdzenia znajomości regulaminu oraz możliwości ogarnięcia graczy na serwerze.

JB 1.6 | 91.224.117.148:27015

TS3 | 178.217.188.25:9987

DISCORD | m4jka#8295

Napisano

skarga_przyjeta.png

JB 1.6 | 91.224.117.148:27015

TS3 | 178.217.188.25:9987

DISCORD | m4jka#8295

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie