Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane Skarga na BlonDasa ( prowokacja) By xKacperx

Rekomendowane odpowiedzi

Gość xkacperx124
Napisano

WZÓR SKARGI 

Nick gracza składającego skargę: xKacperx

Nick gracza oskarżonego:BlonDas

Powód skargi: Liczna prowokacja 
Dowód(świadkowie/Demo/Screen): Demko 

Czas zdarzenia: Więc zaczne od mapy jail_aj_bananamuffin_nd- gdzie w minucie 12:28:80
Blondas zaczał mnie bic gdzie ja powiedziałem ,,Próba buntu,, poniewaz mnie bił i w regulaminie jest tak ze musze tłumaczyc smierc tt pozniej 12:59:93 Blondas ,, Pluba buntuu pluba buntu,, ja tego nie slyszalem bo byłem zywy czyli w skrocie przedrzeznia mnie w minucie 15:27:15 od tej minuty zaczeła sie prowokacja az do minuty UWAGA 16:13:13 przestał poniewaz bylismy zywi i nie mogł uzywac mikrofonu pozniej 18:11:75 Paulo powiedzial kto oszukuje ginie wiec zabilem Blondasa poniewaz oszukał była u mnie niepewnosc zeby pozniej nie bylo fk fk fk 19:13:86 moze wyniknąc ze powiedział ,,Kurwo jebana,, dalej nie zrozumiałe 20:20:75 ( lub troszeczke wstecz)  słychac jego toxic zachowanie 20:56:38 prowokacja kolejna 21:23:53 powiedziałem zeby nie prowokował bo skonczy sie skarga a on zebym go nie prowokował skarga o 21:23:53 znowu ,, Pluba buntu,, jak słychac i widac na demku = kolejna prowokacja w moją strone i tak prawie cała zabawe ( polecam obejrzec całe demko) 25:10:37 kolejna prowokacja w skorcie cale demko mnie prowokowal przejdzmy do nastepniej mapy bo juz wiecej sie tam działo i tam jest dowod ze on mowi to do mnie :<. ( ps: na bananamuffin był admin prudi ale o nim sie wypowiem pod koniec) wiec mapa jail_instagram 04:12:93 Blondas ,, Kacjpejek nie naduzywaj tego mikjofonu,, Po pierwsze nie naduzywam uzywam w ct albo gdy musze cos wyjasnic a po 2 kolejna prowokacja z mapy bananamuffin gdy mnie nie było na serverze wszystko było dobrze a wszedłem to mu sie odpalio toxic i mnie przedrzeznianie 04:19:15 Patronus i Blondas 05:26:09 W skrocie całe demko do momentu az wyszedł z ct.

Okej wiec tak Administracja mowi ze my go prowokujemy a tu sa dowody gdzie on mnie prowokuje Moje pytanie gdzie ja go prowokuje? Niby my go prowokujemy i jest toxic a tutaj? Co do Prudiego pragne zaznaczyc ze jest na serverze ale nic nie zareaguje a gdy ktos go prowokuje/wyzywa czeka 10m az zbierze mocne dowody zeby dac bana na 3h a tutaj? Czemu nie zaregowałes ani nic tylko patrzyłes? Z mojej strony to tyle Wnioskuje o nadanie bana bądz muta którego nie bedzie mozna zdjąc za jego toxic i LICZNE prowokacje z mojej strony to tyle polecam obejrzec całe 2 demka 

http://800388.node28.pukawka.pl/hltv-2105031433-jail_aj_bananamuffin_nd-1620045180-1620047100.zip

http://800388.node28.pukawka.pl/hltv-2105031624-jail_instagram-1620051840-1620054000.zip

Wypowiedz sie prudi dlaczego nie zareagowales?

• Donator
Napisano

Dobra Kacperek, sprawa wygląda następująco:

Po pierwsze primo; nie jestem robotem by móc widzieć i słyszeć wszystko co się dzieje na serwerze. (Muszę zwyczajnie co chwilę ściągać słuchawki z uszu bo kupiłem takie a nie inne D:)

Po drugie primo; Po pooglądaniu demek jestem za aby ukarać graczy banem zgodnie z taryfikatorem banów.

Po trzecie primo ultimo; "Gdzie ja go prowokuje?". Kacper, nie jesteś miło widziany w ct, nie ogarniasz. Blondas jak i inni mówili Ci abyś opuścił ct to się tam pchałeś. I po co Ci to? Myślisz że ich tym nie prowokujesz siedząc w tym ct jeśli oni wiedzą że nie ogarniasz? Szanujmy się trochę i nie pchaj się do tego ct jeśli sam wiesz że nie ogarniasz.

Tak btw to zrobiłeś wczoraj tego freekilla na wieży na Gugusiu z tego co dobrze pamiętam, chłop miał celownik z półtora modelu od Ciebie a Ty tłumaczysz się że w Ciebie celował.

Pozdrawiam, zrezygnowany prudi idący za chwile do pracy :<

Gość xkacperx124
Napisano (edytowane)
3 godziny temu, Candymen napisał:

Dobra Kacperek, sprawa wygląda następująco:

Po pierwsze primo; nie jestem robotem by móc widzieć i słyszeć wszystko co się dzieje na serwerze. (Muszę zwyczajnie co chwilę ściągać słuchawki z uszu bo kupiłem takie a nie inne D:)

Po drugie primo; Po pooglądaniu demek jestem za aby ukarać graczy banem zgodnie z taryfikatorem banów.

Po trzecie primo ultimo; "Gdzie ja go prowokuje?". Kacper, nie jesteś miło widziany w ct, nie ogarniasz. Blondas jak i inni mówili Ci abyś opuścił ct to się tam pchałeś. I po co Ci to? Myślisz że ich tym nie prowokujesz siedząc w tym ct jeśli oni wiedzą że nie ogarniasz? Szanujmy się trochę i nie pchaj się do tego ct jeśli sam wiesz że nie ogarniasz.

Tak btw to zrobiłeś wczoraj tego freekilla na wieży na Gugusiu z tego co dobrze pamiętam, chłop miał celownik z półtora modelu od Ciebie a Ty tłumaczysz się że w Ciebie celował.

Pozdrawiam, zrezygnowany prudi idący za chwile do pracy :<

Więc tak Miło w ct akurat czasem jestem czasem nie never mide ale co do fk dałe duszka i po 2 był admin na serverze mogł ozywic? Mogł ozywic więc czemu tego nie zrobił?

po drugie nie wiedziałem o tym ze jak jest boks to moze do mnie celowac i po prostu poczułem sie zagrozony.

,, ct jeśli oni wiedzą że nie ogarniasz?,, W ct jak jest mniej osób to jeszcze ogarne a nie 20 typa na serverze :> 

,,Szanujmy się trochę i nie pchaj się do tego ct jeśli sam wiesz że nie ogarniasz.,, Dlaczego troche mnie szanucjecie? Czym sobie zasłuzyłem takim traktowaniem po drugie jezeli chodzi o ct wielokrotnie jestem pytany przez Majaczysz czy pojde z nim do ct. Do ct się nie pcham pytam sie np prudiego czy moge pojsc do niego do ct lub Paulo jezeli jest zeby wiadomo sie poduczyc po 3 pchanie to jest jakbym co chwila wchodził do tego ct i nie dał innym szansy wejsc a ja wchodze jak nie ma chętnych np 1:30 fd

,, . Blondas jak i inni mówili Ci abyś opuścił ct to się tam pchałeś. I po co Ci,, BlonDas to po 1 nie ma nic do mojego ct po 2 inni czyli kto? Dziecko Lat 15? jezeli wchodze do ct jak pisałem wyzej czyli ze nie ma chętnych lub po prostu sie ktos zgodził.

,,Po pierwsze primo; nie jestem robotem by móc widzieć i słyszeć wszystko co się dzieje na serwerze. (Muszę zwyczajnie co chwilę ściągać słuchawki z uszu bo kupiłem takie a nie inne D:),, Byłes o tym informowany na U@ ze mnie prowokuje jednynie co ktos nam dał po mucie i tyle a bezprzesady ze wtedy nie miałes słuchawek normalnie grałes poza tym jak pisałem to było całe demko więc napewno słyszałes :>

Edytowane przez xkacperx124
Napisano

Sytuacja z mapy Jail_aj_bananamuffin_nd:

Gracz BlonDas - liczne prowokacje, nadużywanie wulgaryzmów, obraza gracza xKacperx.

//Zabójstwo BlonDasa przez xKacperx za oszukiwanie jest słuszne, ponieważ prowadzący wydał polecenie „zakaz oszukiwania” przed próbą oszustwa więźnia.

Sytuacja z mapy Jail_instagram:

BlonDas, Patronus - prowokowanie gracza xKacperx

@ BlonDas otrzymuje bana o długości 3 dni za prowokacje, nadużywanie wulgaryzmów oraz obrazę.

@ Patronus   zostaje ukarany banem na 1 godzinę za prowokację.

@ xkacperx124  otrzymuje bana na CT z możliwością odwołania z uwagi na 2 punkty w regulaminie:

1.12 Gracze bez mutacji mają zakaz nadużywania mikrofonu

2.3 Do CT może wejść tylko osoba po mutacji, chyba że nie ma takiej osoby.

@ Candymen  @ PauloEmilio  otrzymują upomnienie słowne za brak reakcji na prowokacje.

Panowie sytuacja powtarzała się już kilkukrotnie i dalej nie widzę efektów. Jeśli dojdzie do następnych takich zdarzeń to bany będą o wiele dłuższe. Pamiętajcie o wzajemnym szacunku oraz o tym, że nie jesteście sami na serwerze, wiele osób skarży się na wasze zachowanie oraz wy sami na siebie. Otwórzcie oczy i dostrzeżcie, że wasze sprzeczki prowadzą jedynie do gorszego.

Pozdrawiam :D

JB 1.6 | 91.224.117.148:27015

TS3 | 178.217.188.25:9987

DISCORD | m4jka#8295

Napisano

skarga_przyjeta.png

JB 1.6 | 91.224.117.148:27015

TS3 | 178.217.188.25:9987

DISCORD | m4jka#8295

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie