Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:Rogal i steam ID :         https://steamcommunity.com/profiles/76561199148249990/                                                                                                                            Imie:Tomek                                                                                                                                                                                                                                                                   Wiek:17 lat rocznik 2003                                                                                                                                                                                                                                                  Hobby:granie w csa albo we fife lub w piłke nożną                                                                                                                                                                                                Gram na serwie już długo z pół roku to jest moje 2 konto bo 1 sprzedałem nie byłem jeszcze adminem ale ogarniam zasady z banami mutami itp.              Mam mikrofon dobrze dogaduje się z adminami i innymi graczami rozpoznaje cheaterów w ciągu 2 ostatnich tygodni w csie mam  62 godz i większość jest grane na serwerze. Moja ranga w cs go to gold 4 na turniejowym a na skrzydłowym mg2 najwyższe rangi to na mmie skrzyżowane a na skrzydłowym globala.Bana nie dostałem nigdy od admina na serwerze.Chciałbym zostać adminem bo też dużo osób se serwera chce bo właśnie dużo spędzam czasu i znam zasady że np. nie kampi sie na respie i będę to przypominał tym co nie przestrzegają gdy to sie nie uda dostają kicka powód kampienie.Mikrofon jest na serwerze od 16+ albo po mutacji jak ktoś nie posiada otrzymuje przypomnienie o nadużywaniu gdy to nic nie pomorze to dostaje muta albo za kulture gdy nadużywa przekleństw.                                                                                                                                                                                    Liczę na to że zostane adminem, pozdrawiam właściciela serwera oraz opiekuna i innych!                                          

• VIP
Napisano (edytowane)

temat_zamkniety.png

zastosuj sie do wzoru

Edytowane przez takko

ezgif.com-gif-maker.gif.291671d5126ca1bfe85c34d48f334459.gif.8e394336f62a59e2d894d618e1f97ad5.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie