Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane Podanie na Admina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość coochie2k
Napisano

Imię: Kacper
Nick z gry: ☠ VLONE ☠
Link do profilu GT na serwerze: https://www.gametracker.com/player/????? マ/51.83.214.249:27015/ , https://www.gametracker.com/player/☠ VLONE ☠/ , 
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/essunia420
Steam ID : STEAM_1:1:74025
Dlaczego Ty?: Wiem, że miałem szansę i wiadomo, że nie każdy jest doskonały, a każdy stara się być lepszym. Admina głównie straciłem przez 2 warny, ponieważ nie rozpisałem demka. Już się nauczyłem rozpisywać demka i robie to naprawde dobrze. Pamiętam jak sam pomogłem takko na discordzie złapać cheatera, który się krył. Musiał on rozpisać demko a ja znalałem na jego kompie pliki z cheatów i dzięki temu takko dobrze wyszedł. Teraz już sam umiem rozpisywsać i wróciłem do CS'a. Naprawde Proszę Bartek, żebyś przeczytał to podanie i przyjął mnie do ekipy, bo chce utrzymywać z wami ten serwer już tak porządnie. Bo to co tam sie dzieje to jest masakra. Niby każdy na admina a tak naprawde to na serwerze nie ma prawie wcale adminow. Gosciu lata dwie mapki na spinbocie, a admina zadnego online nie ma, zeby ogarnal temat. Ja gram po 4/5 godzin dziennie na serwie wiec luzno ogarniam takie sprawy.  Jak narazie top'ka na serwie w top time. Więc proszę bardzo o rozważenie tego przyjęcia mnie, a nie odrazu odrzucać przez pryzmat tego, że nie potrafiłem kiedyś zrobić paru rzeczy. Już jest wszystko naprawione, więc myślę, że pomógłbym bardzo na serwie. Pozderki.
Ile grasz dziennie?: 3-5 godzin
Składka członkowska 5zł/msc (TAK/NIE): TAK
Znajomość sourcemoda (0/5): 5
Kontakt: FB/STEAM/DISCORD

@ Terrorist @ takko

• VIP
Napisano (edytowane)

podanie_przyjete.png

przyjmuje na okres probny, zglos sie na pv

Edytowane przez takko

ezgif.com-gif-maker.gif.291671d5126ca1bfe85c34d48f334459.gif.8e394336f62a59e2d894d618e1f97ad5.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie