Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Również jestem na tak. 

+ podanie ładnie napisane

+ każdemu należy się szansa, a posada Moderatora jest dobrym krokiem w przód by sprawdzić samego siebie

+ chęci

reskiz.png.43d8a0326b8afc7c2ec82789c73473aa.png.cacde80a679cf847443ddf1324c95189.png

Potrzebujesz pomocy? Chętnie pomogę jeśli będę w stanie. Wejdź na mój profil TUTAJ i wyślij wiadomość.

• Zasłużony
Napisano

Jak dla mnie na TAK mimo młodego wieku potrafi się lepiej zachować niż niejedna osoba pełnoletnia :) Ja w wieku @ SkeR 'a również dostałem szansę jako moderator forum więc takie pisanie bo za młody mija się z celem :p Według mnie zasługujesz na szansę i okres próbny. Plus za chęci do działania i podanie 

CS jest od 16 lat  :kekw: mówią to osoby które grają w csa conajmniej od 5 lat a ledwo im koperek wyrósł pod nosem :D Na szansę zasługuje każdy kto jest w miarę ogarnięty , każdy miał możliwość napisania podania dlaczego te osoby nie napisały podania? :D

AppropriateGregariousIndianringneckparak FocusedGrandioseDaddylonglegs-size_restr

028d3837c9bcd49dfb89d04bec291f06.gif

Napisano

podanie_przyjete.png

Przyjmuje się na okres próbny na czas nieokreślony. Uznamy, że się rzeczywiście nadajesz i nie wypalasz dostaniesz normalną swobodę.

Jest dużo argumentów na tak uzasadniających dlaczego mielibyśmy podjąć z Tobą współpracę lecz wiele osób opisało również swoje argumenty "na nie" które są niestety prawdą. Będziesz pod pełną kontrolą i sprawdzimy czy warto wchodzić kolejny raz do tej samej rzeki. 

Witamy w ekipie!

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie