Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick gracza składającego skargę: Infiniti

Nick gracza oskarżonego: speedy

Powód skargi: Dostałem bez powodu slaya od  admin tłumaczył że 30 sekund na bunt chodź na demku widać czarno na białym że ostatniego zabił blisko cel i giera tak ? no wszystko widać zacząłem się strzelać z WeDieTohether nie minęło nawet 10 sekund po czym dostaje slay od speediego zachowanie podłe tego nie zrównoważonego admina Mam nadzieję że poniesie poważne konsekwencje.

Dowód(świadkowie/Demo/Screen): https://www106.zippyshare.com/v/Ci2rGCwf/file.html

Czas zdarzenia: dziś 17.06

Napisano

poniesie poważne konsekwencje
25 lat lub 100zł grzywny
ty serio nie masz co robić w wolnym czasie, że srasz się o każda najmniejszą rzecz i o każdego FK spamujesz na u@, jezdzisz po graczach i wyzywasz ich. Może admin nie ogarnął i myślał, że dłużej się buntujesz? Coś z głową Ci nie trybi czy o co chodzi bo zastanawiam się czy wszystko git pod kopułą, chociaż w sumie upały dzisiaj 30 stopni to może udaru jakiegoś dostałeś? Przestań zachowywać się jak kretyn. Rozumiem jak byś dostał niesłusznego bana czy coś a srasz się na forum, że dostałeś slay'a. konfitura urosła nowa

Napisano
24 minuty temu, kondzio777 napisał:

poniesie poważne konsekwencje
25 lat lub 100zł grzywny
ty serio nie masz co robić w wolnym czasie, że srasz się o każda najmniejszą rzecz i o każdego FK spamujesz na u@, jezdzisz po graczach i wyzywasz ich. Może admin nie ogarnął i myślał, że dłużej się buntujesz? Coś z głową Ci nie trybi czy o co chodzi bo zastanawiam się czy wszystko git pod kopułą, chociaż w sumie upały dzisiaj 30 stopni to może udaru jakiegoś dostałeś? Przestań zachowywać się jak kretyn. Rozumiem jak byś dostał niesłusznego bana czy coś a srasz się na forum, że dostałeś slay'a. konfitura urosła nowa

po 1 twój komentarz bez sensowny nic nie wnosi tutaj tylko  wyzywasz mnie teraz publicznie na forum i prowokujesz do kłótni . po  3 kultura osobista przyda ci się to że matka w domu cię nie nauczono to zachowaj pewne rzeczy do siebie. Jak ty takie coś wypisujesz i masz taki tok myślenia to ty dużo nie osiągniesz ;)

Napisano

Dobra to lecimy, napisze z pamięci bo nie ma mnie w domu, a ten człowiek po prostu jest śmieszny. Był ostatni więzień oraz 2/3 buntowników (nie pamiętam dokładnie), napisałem na y@, że macie 30 sekund na bunt, specjalnie dla ciebie wyjaśnie, wykonanie buntu, a jeszcze jaśniej specjalnie pod twoje rozumowanie zabicie strażnika. Minęło 15 sekund napisałem, że macie tylko 15 sekund, po tym czasie dałem jeszcze z 5 sekund na bunt po czym dostaliście slaya. Widze, że ktoś tu poczuł sie jak pan i władca serwera bo 2 skargi zostały przyjęte xD

Napisano
Godzinę temu, TenSpeedy napisał:

Dobra to lecimy, napisze z pamięci bo nie ma mnie w domu, a ten człowiek po prostu jest śmieszny. Był ostatni więzień oraz 2/3 buntowników (nie pamiętam dokładnie), napisałem na y@, że macie 30 sekund na bunt, specjalnie dla ciebie wyjaśnie, wykonanie buntu, a jeszcze jaśniej specjalnie pod twoje rozumowanie zabicie strażnika. Minęło 15 sekund napisałem, że macie tylko 15 sekund, po tym czasie dałem jeszcze z 5 sekund na bunt po czym dostaliście slaya. Widze, że ktoś tu poczuł sie jak pan i władca serwera bo 2 skargi zostały przyjęte xD

To nie jest żadne wytłumaczenie na demku jasno widać że jest trzech graczy ja ktoś tam i trzeci z czego jeden wykonuje tylko polecenia a kolega strzela w wedie tak samo jak ja strzelałem i wedie die zabił tamtego koło gr i wtedy było nas dwóch jak na demku widać buntowałem się wedie dostawał odemnie obrażenia a ty po chamsku dałeś mi Slay-a A co do Pana i Władzcy ktoś musi te skargi pisać jak admin nie panuje nad swoimi emocjami i psychicznie nie daje rady to polecam udać się na urlop.

Napisano

Ja byłem prowadzącym więc się wypowiem. Ja poprosiłem admina aby upomniał buntowników o 30s na bunt więc w sumie mieliście z minutę na bunt. Druga sprawa jesteś pasożytem serwerowym tylko bierzesz a nic nie dajesz tacy ludzie są grosze niż odchody, ponieważ są one chcoiaz potrzebne w środowisku. Na demku widać że bunt trwał ponad 30 sekund, co powinno kończyć temat.

Pozdro 

WDT

Napisano
13 godzin temu, WeDieTogether napisał:

Ja byłem prowadzącym więc się wypowiem. Ja poprosiłem admina aby upomniał buntowników o 30s na bunt więc w sumie mieliście z minutę na bunt. Druga sprawa jesteś pasożytem serwerowym tylko bierzesz a nic nie dajesz tacy ludzie są grosze niż odchody, ponieważ są one chcoiaz potrzebne w środowisku. Na demku widać że bunt trwał ponad 30 sekund, co powinno kończyć temat.

Pozdro 

WDT

Prawda jest taka że was boli to że ktoś ogarnięty piszę na was skargi 

Napisano

Po 1 . Jesteś ogarnięty jak kupa liści na wietrze.

Po 2. Jak myślisz nie wiadomo ile będziesz sobie siedział i czekał, to się mylisz. Jeśli admin Ci pisze,masz 30 sekund, to masz 30 sekund,. Proste.  Każdy gracz ma obowiązek wykonywania poleceń admina, jeśli nie są one sprzeczne z regulaminem.

3, twoich skarg i plucia się o byle gowno to mamy serdecznie dość. 

4. Jak Ci się nie podoba zmień serwer, albo się ogarnij. Inaczej dostaniesz lote.

skarga_odrzucona.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie