Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@ Maryjan  Zapraszam do rozpisania dema.Minimum 3 podejrzane akcje, czas 24h. 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Napisano

https://www4.zippyshare.com/v/GaozRuPw/file.html

@ ONLYHS  

Ale ciągnąłeś po modelu zostawmy to dla ubt ja miałem dodać tylko swoją rozpiskę ?. Miłego dnia

1:10 – Jesteś na gali rzucasz Granta potem się chowasz i znowu wychylasz i dwie głowy, to jest ciekawe jak głowy pociągałeś jakby ci przeciągnął celownik +b/-b.

3:04 Jesteś w trupie i dziwnie wychylasz potem wychodzisz w środek i jedna głowa potem przeciągnąłeś strzały w drugiego gracza padł? +b 

3:11  Ta głowa mnie też zastanawia co była?  (ale wiem, że go słyszałeś) +b.

3:22 do 3:32   akcja wychodzisz z gali, ale głowy, ale to tak przeciągnąłeś, że naprawdę +b 

5:02 do 5:10 A to na b to też główka weszła przypadkiem, i to w celowanie w b +b 

5:20 Lecisz w okno i ten skan piękny co zabiłeś gracza? +b 

5:30 do 5:35 Byłeś wcelowany w trupa przed bramą wiedziałeś, że gość wyjdzie info od boga? +b  

6:25 Znowu przeciągnąłeś? Ciekawe nawet farta byś nie miał +b 

7:25, Skąd wiedziałeś, że gracz zleci z  bs a? +b.

@ .:TR@kToR:.  

Dla mnie gość spalony 

Napisano

1:10 - dostałem dwa flesze, dlatego się schowałem(na HLTV nie widać, że je dostałem na pysk). chłopy stali w tym samym miejscu, więc nic nie musiałem przeciągać tak naprawdę, celownik się nie ruszył, tylko ja w prawo na schodach.

3:04 - tu nie ma nic dziwnego, cały czas patrzyłem z dolnego na mida, widać było, że typ rzuca granaty z zielonych, więc to na niego chciałem wychylić, a sami wbiegli kolejni.

3:11 - tu nic nie ma.

3:22 do 3:32 - nic nie musiałem przeciągać, bo to pestki, a nie full auto. oni nawet się nie ruszali, tylko stali w tym samym miejscu, gdy wychylałem. nawet nie musiałem zmieniać pozycji celownika.

5:02 do 5:10 - normalna głowa. przecież widać, że pojawił się model TT w wejściu do trupa, gdy stałem na podeście.

5:20 - zwykły skan na bramę, przecież zniknął z widoku, więc uciekał na mida. do tego lucky kill.

5:30 do 5:35 - o ile dobrze słyszę to flesz poszedł od nich z trupa na B, więc sami się sprzedali. poza tym akcja cały czas działa się na tym BS'ie.

6:25 - tu nie wiem o co chodzi, nikogo nie zabiłem.

7:25 - chłop już wcześniej wychylił z pochylni w 7:00, poza tym w 7:12 rzucił granata na gale, do tego słychać, że jest nade mną.

Napisano (edytowane)

gracz_odbanowany.png

1:10 - -b 
3:04 - Wychyla jak każdy inny rash górny na dolnego na midzie słychać strzały normalne wychylenie i full auto. -b
3:11 - Tak widził go już 15 sekund przed jego zabiciem, strzela seriami nic ciekawego, a głowa zwyczajna. -b 
3:22 do 3:32 - To się nazywa "pestkowanie" i nic prawie tu nie widać pov'y się nagrywa. -b 
5:02 do 5:10 - -b
5:20 - -b
5:30 do 5:35 - Biegnie jak słoń od górnego. -b
6:25 - Nic tu nie ma. -b
7:25 - Znowu tupanie... -b

Gracz gra czysto technicznie akcje są proste gra na słuch i w dodatku potrafi ruszać myszką, ub wracaj do gry.

Edytowane przez .:TR@kToR:.

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie