Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema, jako że powróciłem do tworzenia map jailbreak w hammerze, wpadłem na pomysł dedykowanej mapy jb dla serwera/sieci serwerów.

Tutaj wychodzę do was z dwoma pytaniami, z czego pierwsze to co w ogóle sądzicie o tym pomyśle!

Drugie i ważniejsze to: Jakie elementy podobają ci się na dostępnych mapach jail, jakie gry, zabawy i koncepcje wam przypadły do gustu?

Oczywiście jeśli macie coś, co według was psuje mapy, również chętnie wysłucham! W końcu chciałbym aby siadła wam jak najbardziej.

(tę kategorię dla tego posta zalecił mi AdEk)

Napisano

Daj przede wszystkim: surf, wysokie wieże, dużą trampoline, basen, ucieczkę, ruletki, większe autko (zdecydowanie), dużo terenu a jeśli chodzi o zabawy to wg. mnie to tory przeszkód i jakieś kocertowe sale (na mam talent na przykład), i pewnie kilka secretów 

ezgif-6-eef41bc4fe69.gif.cf1483b5b8e493bb0107d5b25fec34d1.gif

• Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP]
Napisano

Jesli masz zajawe robisz to dobrze jestem za :D 

QW1.png

• VIP
Napisano

Pomysł jak najbardziej na plus - ostatnio w ogóle nie powstają mapy na JB, więc odświeżenie na pewno przyda się serwerowi.

Przede wszystkim chciałbym zobaczyć jak najwięcej różnych torów przeszkód i atrakcji na większą ilość osób. Proponuję CI wzorować się na mapach typu jail_kakao_beta, jb_station5, jb_farm, jb_oasis, jb_snow, jail_ananas jb_community, jailbreak_perineum, jb_satomi czy jail_blue. Wszystkie mapki, które wymieniłem znajdziesz na GameBanana do pobrania i przetestowania. Z niektórych map, jak np. jail_aj_bananamuffin_nd możesz zrobić jakąś grę planszową z polskimi napisami, gdzie na losowych polach będzie jakaś nagroda lub śmierć. Dodatkowo jakaś ruletka, gdzie będzie można zrobić tylko nagrody z wyróżnieniem tego serwera JailBreak. Z mapy jb_metal polecam jedną z atrakcji, która jest w terrarium. Po wciśnięciu przycisku na mapie jb_metal w terrarium pojawiają się w losowych położeniach lasery przez jakiś okres czasu. Na mapie jb_community jest np. tor przeszkód zrobiony pod wodą, też możesz zrobić podobny, tylko może z innymi przeszkodami. Ciekawe atrakcje w terrarium są też dostępne na mapie jb_dust2_csbr (https://www.17buddies.rocks/17b2/View/Map/95532/jb_dust2_csbr.html), które mogą Cię @ kozakpolv zainspirować. 

Napisano

Bardzo fajny pomysł jak dla mnie na mapie powinny znajdować się - wieża, tor przeszkód ruletka, trampolina, szybki, do tego jakieś rzeczy co się odróżniają :D

tło.png

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie