Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick gracza składającego skargę: mama admina

Nick gracza oskarżonego: xFiRescream

Powód skargi: 

*WYPIS Z ODPOWIEDZI NA WCZORAJSZĄ SKARGĘ*

Cytat

Autor tej skargi, tj. @ xFiRescreamelo(który jest posiadaczem multikonta, jego drugie konto, to @ xFiRescream), prowokował mnie już wcześniej. Z tego jednak względu, iż jestem osobą, która nie daje się łatwo podpuszczać - dalej kontynuowałem grę na serwerze, nie reagując na zaczepki twórcy tej skargi.

Sam @ xFiRescreamelo@ xFiRescreamjest oportunistą. Gdy po jakimś czasie puściły mi nerwy i na jego pytanie na Freeday'u, w stylu /Czy coś sobie zajęli?/, odpowiedziałem /Twoją matkę/, nie czekał długo z reakcją, od razu wzywając adminów i nalegając, aby mnie zbanowali.

Gdy admini postanowili najwidoczniej po prostu za nas dojść do konsensusu, w taki sposób, aby nie wymierzać żadnemu z nas kary - autokontrola tego gracza odeszła w zapomnienie. Zaczął pisać on rzeczy, typu: "pederasta pi*******y", "bo to flet je***y po matce cisnie", "ku**s je***y", etc, (nawet @ Elizka .Missprosiła go, aby "się ogarnął", co także załączam na końcu tego postu). Oczywiście sam bezpośrednio starałem się nie przejmować jego impertynencjami, zgłaszając wszystko na u@. Nic jednak nadal się nie ruszyło i w końcu dostałem informację, iż wpłynęła ta skarga.

Dowód(świadkowie/Demo/Screen): Część dowodów jest na imgur, reszta (i pod frazą "reszta", mam na myśli większość) znajduje się na tzw. "demku".

Screeny na imgur

"Demko"

Czas zdarzenia: 26 lipca 2021 r. na mapie jail_buyukisyan_dark, tj. od godz. 21:25 do godz. 22:00

Z wyrazami szacunku,

git

(mama admina)

Napisano

Zaczynając od zarzucania multikonta musisz umieścić skargę w tym dziale.

Wracając do treści twojej skargi zaczynając od początku .

W dniu 27.07.2021 o 17:25, git napisał:

prowokował mnie już wcześniej. Z tego jednak względu, iż jestem osobą, która nie daje się łatwo podpuszczać - dalej kontynuowałem grę na serwerze, nie reagując na zaczepki twórcy tej skargi.

Na załączonych dowodach w sprawie, niestety ale widać prowokację wyłącznie z Twojej strony.

Co do reszty treści skargi. Oczywiście przyznaje Ci rację, ponieważ pomimo, iż byłeś osobą prowokującą gracz @ xFiRescreamelo nie powinien w ten sposób reagować i odpuścić sobie obraźliwe kwestie w Twoim kierunku , co do Twojego zachowania nie będę się wypowiadał, ponieważ ten temat tego nie dotyczy i zostało to już zrobione w innym temacie.

Napisano (edytowane)

Skarga na mnie została rozpatrzona w dwie i pół godziny, ta wisi już czwarty dzień. Mógłbym prosić o wydanie werdyktu? 

Edytowane przez git
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie