Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć Wszystkim!

Wiecie już jak wyglądam to teraz parę słów na mój temat.

Michał lat 27! stara dupa :haha: Od kilku lat uwielbiam tatuaże ! rękaw cała dłoń,  wszystkie place u rąk wytatuowane, na łydce nawet się Pani znalazła :)

Jestem z rodziny wojskowej więc nie ma lekko w życiu. Byłem kiedyś lekkoatletą ogólnie sportowcem ale od 2015 wszystko się zmieniło i to tako 180. 

Hobbistycznie biorę udział w sesjach zdjęciowych .

Pozdrawiam wszystkich! Wszystkiego dobrego :P

Napisano
W dniu 5.08.2021 o 11:16, RumcajsJumper napisał:

Cześć Michale :) Sesje? Model? ^^ 

można tak powiedzieć aczkolwiek osobiście nie uważam się za jakiegoś modela choć zdanie Pani Fotograf jest inne.. :plazowicz:

Polecam każdemu chociaż raz w życiu wybrać się na zdjęcia nawet jeśli go to nie interesuje to ciekawe przeżycie.

Jak to kiedyś ktoś mądry powiedział " ogranicza nas tylko wyobraźnia" :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie