Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ale kim ty jestes XDDD ? bo konto dzis o 16:03 zalozyles ,wiec cos tu sie nie zgadza chyba nie ? poza tym dziwny zbieg okolicznosci ,ze ty grales na takim akurat nicku ahaha XD to teraz ty powiedz od kiedy tu grales ??

Napisano

Tobie ci sie nie udało bo teraz pytam Fire i mówi że cie nie znam bo prawdziwy Enzi ma mikro czyli ja gdzie gracze znaja mój głos bo odzywam się przed mikro , a z lvl kłamiesz już bo gracze mi to potwierdza po 3 ciekawe że mam wykupiona rezerwacje nicku/premki  po 4 jak wszedłeś na mój nick (Każdy mógł wejsc bo nie miałem hasła wiec na steam istnieje takie cos zmiana nicku wszedles na serwer zobaczyles mnie w top zmieniles nick na steam wszedles i uważasz sie za boga) jak wszedłem na serwer staty 0;10 ? gdzie ja mam staty 30;3 gdzie mi psujesz ranking nie wiesz co wogóle sie dzieje. Kłamstwo ma krótkie nogi ^_^

04171498906948726644.gif

ZBIERAM + TO NIC NIE KOSZTUJE A MNIE ZADOWOLI :D

Napisano

TAK TAK TAK ,TO CIEKAWE DLACZEGO Z TEGO KONTA NA FORUM SA  SSY WRZUCANE ,TWOJ GLOS ?? OD KIEDY TY TAM MOWISZ ? BO OD 01.12.2014 NABILEM WSZYSTKIE LVLE SAM WIEC O CZYM MOWA >?!?!?! I SA TU JAKCYS ADMIMI ? MOZE KONFRONTACJA SKYPE BO INACZEJ TEGO NIE WIDZE

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie