Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane [UBTeam] El Jokeros / UnFriendly

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor PRO
Napisano

Nick:

El Jokeros
Imię:

Sebastian
21
Steam ID: 

STEAM_0:0:60624323  
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:

Od 4 godzin wzwyż , każdy co mnie zna wie że na forum jestem prawię cały czas ( teraz był okres w którym mnie trochę nie było lecz było to spowodowane problemami rodzinnymi oraz zmianę pracy, teraz wracam z dwojoną siłą )
Opisz siebie:

Mam na imię Sebastian, mam 21 lat. Interesuję się motoryzacją ( moim marzeniem jest ninja kawasaki 250r ) oraz sportem ( piłka nożna oraz kick boxing ). Czasem zdarzało mi się zrobić coś źle lecz za każdym razem potrafiłem przyznać się do błędu i przeprosić za niego, powiedzieć że to nigdy więcej się nie powtórzy.
Dlaczego akurat Ty?:

Posiadałem rangę UBT na poprzedniej sieci prawię rok czasu. Jestem aktywną osobą i pomocną, chciałbym oferować swoją pomoc zarówno zespole administracji jak i graczom aby nie musieli czekać długo na UB. Gdy czegoś nie wiem potrafię powiedzieć, że czegoś nie umiem i poprosić o pomoc. Wiem mam trochę grzechów na swoim koncie, trochę rzeczy zrobiłem źle lecz zrozumiałem swoje błędy i wyciągnąłem z nich wnioski. Jestem osobą aktywną na forum, przesiaduję na nim po kilka godzin dziennie.
Czy miałeś styczność z Amxbans?:

Tak
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:

Wydaję mi się, że znam się co nieco na tym więc w skali od 0 do 10, dałbym sobie z 6-7 pkt na 10
Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?:

Grałem, były to : AimBot ,WallHack , ESP , BunnyHop , Anty Flash / Smoke , TriggerBot , SpeedHack , NoRecoil , NoSpread , Vermillon

Kontakt:

TS3 , FORUM , Steam

Wymagania:

Znajomość ortografii ✔️ / 

Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu  ✔️

Posiadane 60 postów  ✔️

Umiejętność czytania ze zrozumieniem  ✔️

Znajomość regulaminu  ✔️

Minimum 16 lat  ✔️

Brak ostrzeżeń na forum  ✔️

Platforma Steam bez bana na na AC/BL itp.  ✔️

Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek.  ✔️

Obowiązki:

Moderowanie tematów   ✔️

Poprawianie treści tematu oraz jego tytułu  ✔️

Być często aktywnym na forum  ✔️

Pomagać użytkownikom  ✔️

Opiekować się działem "Strefa banów"  ✔️

Tak macie rację skopiowałem swoje podanie wiem nie postarałem się, lecz mówię wam z góry, nie nie lecę na rangę bo ma jakieś przywileje ( z góry powiem nie chce usług na serwerze, ani mieć rangi admina ), piszę to podanie tylko po to aby wspomóc daną ekipę UBT i aby gracze w jak najszybszym czasie mogliby wrócić do gry i się nie denerwowali, że czekają po x godzin na otrzymanie UnBana. Tyle ode mnie i mam nadzieję że zrozumiecie.

HatefulScratchyBarebirdbat-size_restricted.gif

Napisano

Ogólnie z tego co poznalem chłopaka to jestem na tak.
Amx +
Wiek +
Doświadczenie +
Znajomość cheatów +
Nie zapominajcie że aktualnie jako UBT jest tylko Tr4ktor który sam musi wszystko ogarniać. Przyda się kolejna para rąk, a "okres" próbny nie zaszkodzi nikomu. Pozdro.

• Devil
Napisano

(+) znajomość amxban

(+)  Duża aktywność

(+/-) umiejętność rozpoznawania cheatów

Na TAK ogółem, pokazałeś skruchę bo miałeś perma, ale pomimo tego dalej podtrzymuje zdanie

I jednak przez umiejętność rozpoznawania to jednak powinieneś obyć test rozpiski dema/rozpoznawania cheatów etc.

image.png

Napisano

Dostałeś szansę powrotu i z tego już powinieneś się cieszyć.  Dostałeś je z aktu dobrej woli. Tyle Ci wystarczy. 

Ja nie zamierzam współpracować z Tobą na żadnym szczeblu, w żaden możliwy sposób. 

Z góry informuje administrację o tym.

Z flagami będzie tak samo. Będzie to jedyna osoba w ubt 1.6 który nie otrzyma flag ani na jb, ani na dm .

Przywilejów związanych z ranga rownież. 

• Zasłużony
Napisano

Podzielam zdanie @ polkes'a i @ Mechu i również jestem na NIE podanie żywcem skopiowane co można zobaczyć na poniższym screenie jakby zależało ci na tej randze wysiliłbyś się trochę i pozmieniał cokolwiek  :)

image.png

Dodatkowo twoja kultura osobista zostawia wiele do życzenia o czym już się osobiście przekonałem pomijam fakt , że jesteś osoba fałszywa :) 

Jakby tego było mało skąd mamy mieć pewność , że zaraz ci się nie znudzi bycie na tej randze :) 

image.png

Tak jak napisał @ polkes  jeśli podanie zostanie zaakceptowane uprawnień i tak nie dostaniesz na pewno na moich serwerach . Pozdrawiam :) 

@edit Skoro osoby w CS:GO dostające blokade VAC tracą możliwość składania dalszych podań na jakiekolwiek stanowisko związane z serwerami to dlaczego nie traktować tak samo osób grających na serwerach 1.6? Dostałeś UB czerp przyjemność z gry na serwerach :) 

@edit 2 kiedyś był u nas pewien gracz , który podobnie jak ty miał bana pernamentnego co automatycznie skreśliło go ze składania podań na reszcie serwerów mimo UB jego podania były odrzucane 

AppropriateGregariousIndianringneckparak FocusedGrandioseDaddylonglegs-size_restr

028d3837c9bcd49dfb89d04bec291f06.gif

Napisano (edytowane)

podanie_odrzucone_csowicze2021.png

Mamy już wystarczającą ilość członków UBT.
Lecz to nie jest jedyny powód odrzucenia podania!  

Edytowane przez .:TR@kToR:.

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie