Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

nie wiem co jeszcze napisać, hm...  O, może, że mam na imię Łukasz? Forget about this...

Napisano

Cześć Nikogo! My się chyba jeszcze nie znamy co?

lyPNLBi.png

Vwl36ZZ.gif Piszę poprawnie po polsku, a wszystkie błędy w moich wypowiedziach są celowe. Jeżeli spodobał Ci się mój temat/post lub po prostu Ci pomogłem, możesz się odwdzięczyć, klikając "Lubię To".

Napisano

yyyyy, kto Ty ? :D

No właśnie chciałbym Cie lepiej poznać, umówimy się czy coś?

Co Cię interesuje? :D

lyPNLBi.png

Vwl36ZZ.gif Piszę poprawnie po polsku, a wszystkie błędy w moich wypowiedziach są celowe. Jeżeli spodobał Ci się mój temat/post lub po prostu Ci pomogłem, możesz się odwdzięczyć, klikając "Lubię To".

Napisano

Siemaa :3

Pomogłem? Mój post Ci się podoba? Nie zapomnij zostawić PLUSA! To Tylko jeden klik ;)

KONTAKT:

~ Steam: exiteroN.

~ PW

Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość zapoznaj się z poniższym regulaminem.

1.Nie odpowiadam na wiadomości typu "Siema, co robisz" "E jesteś?"

2.Pisząc do mnie staraj zachować interpunkcje/ortografię.

Napisano

No właśnie chciałbym Cie lepiej poznać, umówimy się czy coś?

Co Cię interesuje? :D

nocne rozmowy, wysyłanie sobie intymnych zdjęć, podczas sexu dodać pikanterii... :)

Skąd klikasz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie