Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane <span class="ipsBadge ipsBadge_red">Odrzucone</span> Podanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

~~~~ PODANIE NA ADMINA ~~~~

*Nick: Alnair
*Znajomość AMXmodX (1/10): 10, ale dawno nie używane więc 5 min na szybkie przypomnienie  :)
*Ile czasu spędzasz na serwerze: Dość długo, czasem nawet do 04:00 jak wczoraj.
*Link do Gametrackera z przegranymi godzinami: Null.
*Posiadasz STEAM (tak/nie): TAK, ale używam NS-CS 1,6 rev.48, gdyż mniejsze lagi niż na steam przy tym moim kompie.
*Czy miałeś kiedyś admina ? : TAK własną sieć CS 1.6 (4 serwery), 
*Posiadasz mikrofon (tak/nie): NIE, aktualnie używam NoteBook, który ma spaloną kartę dźwiękową.
*Akceptujesz regulamin serwera / admin oraz taryfikator kar (TAK / NIE ) ?: TAK

*Dlaczego ty: Mam bardzo duże doświadczenie, miałem sieć serwerów cs, przez rok(potem nie było kasy i chęci), miałem nie dawno Serwer Tibii, maszyna dedykowana 400zł/msc, Chodzę do TI (Technikum Informatyczne), znam się na programowaniu, itd. Denerwuje mnie to że piszą na say iż nie ma ten serwer adminów mimo iż są, i każdy jest odpalony na COD 150 lvl, serwer jest niedopracowany ale to już wasza sprawa, nie będę wam dawał instrukcji jak wgrać "/rs" itd.

*Składka [11zł SMS / 7,50zł przelew] (tak/nie): NIE
*Kontakt: GG:36674211

*5 reklam forum: NIE, forum jest dobrze reklamowane i nie mam czasu na reklamowanie.

Nie chce was wspierać finansowo, chce wam nieodpłatnie pomóc z serwerem.

Napisano

Na Nie

- Konto pod podanie

- Nie spełniasz wszelkich wymagań

- Link Do Gametrackera

- Brak Reklam

1qsweu.jpg

Napisano

Głos w tej sprawie zostawiam dla Właściciela serwera a nie VIP'a...\

PS.

W Cs'ie nie ma kont -.-

Konto nie do padania, nie gram już dla rankingu, to tylko cyfry nie odzwierciedlające umiejętności gracza, Gram z nudów, mając admina będę siedział na Spec i śledził boty. Czasem wejdę do gry pomóc którejś ze stron, itd.

Co do reszty twoich zastrzeżeń. Nie skomentuje.

Napisano

Na nie powody:

1. Wypowiadasz się w swoim podaniu,

2. Konto dla podania, może nabijasz posty:)

3.Coś z tymi botami to nie wierze może nabić godziny :)

Napisano

1. Wypowiadam się w celu obrony podania.

2. TAK Konto dla podania..... [Posty będę pisał ale nie do nabicia cyfr na konto, tylko by pomóc ewentualnie graczom lub osobą w potrzebie].

3. Boty są, połowa top 15 to odpały w czasie nieobecności admina.

PS.

Do GT nie daje ponieważ nie używam.

Napisano

1. Reklama ? 5 reklam, ? Jaką różnice zrobi dla TEJ sieci serwerów 5 reklam ? ŻADNĄ! Ta sieć ma tyle reklam, że robienie 5 więcej to strata czasu gdy to forum zapewne ma bota od reklam którego sam używałem na swojej sieci. Jeśli chodzi wam o to że brak inicjatywy we wsparcie serwera wykazuje, to po co bym składał podanie o Admina i bronił tego Posta. 

2. Nie używam GT!
3. TAK pod podanie, bo mam dość patrzenia jak ludzie się denerwują że inni gracze biegają z Aim'em lub WH, a Ja nie moge nic innego zrobić jak pisać im by pisali w konsole VOTE ID....

PS.

Zastanówcie się nad tym waszym "Jestem na nie."

Napisano

- Podanie jest słabe,

- Nie podałeś linku do GT (co prawda, 20h masz przegrane)

- Wypowiadasz się we własnym podaniu

- Składka

- Reklamy

Pozytywnych stron oprócz STEAM`a nie widzę

lyPNLBi.png

Vwl36ZZ.gif Piszę poprawnie po polsku, a wszystkie błędy w moich wypowiedziach są celowe. Jeżeli spodobał Ci się mój temat/post lub po prostu Ci pomogłem, możesz się odwdzięczyć, klikając "Lubię To".

Napisano

1. W sprawy finansowe nie wnikam jak i nie płacę składki z powodu iż mam własne wydatki, Kiedyś może coś prywatnie przeleje na konto jednego z Właścicieli.

2. TAK wypowiadam się, I po raz który mam pisać powód ? Napisze JESZCZE raz, będę bronić podania!

3. Wiek "16+", umie Pan czytać ? Równie dobrze mogę mieć 18, 19, 20, 30... Moja odpowiedź w podaniu 16+ świadczy o tym, że wchodzę w min. próg, i was nie interesuje ile mam lat.(Was graczy, Administracja ma to na PW).

4. Podanie według wzoru, ale jak ci zależy zaraz je graficznie poprawie....

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie