Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przed chwilą chciałem wyjaśnij całą sytuacje na PW, ale gdy zobaczyłem co dany administrator mi odpisał stwierdziłem, że nie ma sensu prowadzić z nim żadnej rozmowy. To co administrator mi napisał przedstawie poniżej:
http://scr.hu/2lu/0groh

Napisano

HAHAHAAHAHAHAHAAHAHAAH

o Kurde padłem człowieku.Zrobiłeś podróbe rozmowy na PW? Ty mi napisałeś ,,Czy możemy kulturalnie porozmawiać na PW" a ja odpisałem tak możemy ,,Masz GG"??

Nigdy ale to Nigdy bym tak nie napisał :)

Napisano

Dowody mówia co innego, myślałeś, że nie napiszę skargi po takim czymś? Teraz bronisz się, że pisałeś coś innego?

• 4 tygodnie później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6Only De_Dust2 - 80.72.37.12:27021Skargi na admina / gracza"

do

"ŚmietnikKosz".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie