Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jako gracz lola od samego początku istnienia tej wspaniałej gry, mam lekki problem ze zrozumieniem sensu wypuszczenia nowych postaci, gdzie większość przestarzałych bohaterów po prostu błaga o rework chociażby wizualny. 

Polityka RIOT GAMES "fu*k old champs, create new" jest słaba. Lepiej według mnie skupić się na poprawnym balansie postaci, lepszym systemem banów czy pozycją adc ( @ misiek223 najlepszy adc na csowiczach :kappa: ), która jest useless w late game jak w przeciwnej drużynie jest mocny assassin. 

Pozdrawiam fanów,

Boski Z Polski

• Zasłużony
Napisano
29 minut temu, Boski Z Polski napisał:

Polityka RIOT GAMES "fu*k old champs, create new" jest słaba. Lepiej według mnie skupić się na poprawnym balansie postaci, lepszym systemem banów czy pozycją adc ( @ misiek223 najlepszy adc na csowiczach :kappa: ), która jest useless w late game jak w przeciwnej drużynie jest mocny assassin. 

Coś w tym jest, stare są często bezużyteczne i łatwo je zabić, wynika to z tego iż większość nowych ma chociaż 1 skill dający mobilność lub ograniczający ją wrogom.

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie