Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane Turniej 5vs5

Gość Mrs.Fuksiara

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Reff

Jeżeli chodzi o 1.6 sądzę, że najlepsza opcja będzie z gameguardem z fastcupa, tak jak opisał to @raLr8xY.pngKava

Jednakże ważne pytanie czy owe 5vs5 miało by być steam/ns czy only steam. Jeżeli only steam to trzeba się liczyć z tym, że ciężej będzie o większą ilość składów. Natomiast, jeżeli steam/ns to fastcup nie wchodzi w grę. 

@ Mrs.Fuksiarajaka decyzja? 

image.png

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

spacer.png

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania.

Napisano (edytowane)

Ja kompetentny zawodnik po dwóch edycjach pewnego konkursu 5v5 sieci nie podam ale znacie, mogę powiedzieć że jeżeli juz ma byc turniej z nsami, to sieci serwerow mogą dorzucic np 5steamow bo to nie jest drogi zakup max do 30zł, ale człowiek kultury filantrop, człowiek u którego wszystkie kobiety jak go widzą to rumienią się, a mężczyźni wkurwiają się z powodu jego potęznego bycia chadem. btw ma 3712 kont i moze je rozdawac na lewo i prawo, a i tak polecam turniej na fc pzdr|

podpisano: człowiek z tarką i szop pracz pod tarką z odrobiną ilością keczupu :)

Edytowane przez GUA NN

Napisano
1 minutę temu, GUA NN napisał:

Ja kompetentny zawodnik po dwóch edycjach pewnego konkursu 5v5 sieci nie podam ale znacie, mogę powiedzieć że jeżeli juz ma byc turniej z nsami, to sieci serwerow mogą dorzucic np 5steamow bo to nie jest drogi zakup max do 30zł, ale człowiek kultury filantrop, człowiek u którego wszystkie kobiety jak go widzą to rumienią się, a mężczyźni wkurwiają się z powodu jego potęznego bycia chadem. btw ma 3712 kont i moze je rozdawac na lewo i prawo, a i tak polecam turniej na fc pzdr|

podpisano: człowiek z tarką i szop pracz pod tarką z odrobiną ilością keczupu :)

Przepraszam jeśli to będzie wzięte jako spam, ale potwierdzam i w pełni się pod tym podpisuję oraz polecam :)

• 7 miesięcy później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie