Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane skarga Shock ;d

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick gracza składającego skargę: Ejvon Nick gracza oskarżonego+SID (można sprawdzić wpisując "status" w konsoli) :  Shock Powód skargi: chciał żebym zgłosił skargę to zgłoszę zabił mnie na zabawie jak wylosowałem freedaya a inna osoba wylosowała zabawę ''dzieci wojny '' chciałem żeby mi dał freedaya na następny dzień lecz  nie dał Dowód(świadkowie/Demo/Screen):  możliwe ze nie ma żadnych świadków   Czas zdarzenia:  19.10.2021    godzina 20-20.15 mapa: jail_galaxy

• Sponsor PRO
Napisano

Ruletka na własną odpowiedzialność kolego i niestety shock nie musiał dawać ci FD 

Skarga do kosza :)

dracomalfoy-dementordementor.gif       

Napisano (edytowane)

z 25 osób na serwerze  wiec jacyś świadkowie powinni być

Edytowane przez Ejvon
  • VIP
Napisano

Byłem na serwerze i taka sytuacja miała miejsce, a z racji że dobrze regulaminu nie znam nie odzywam się czy shock zrobił dobrze czy zrobił źle ?

Napisano
2 godziny temu, ZjaranyJelen napisał:

Jak nie ma świadków teoretycznie nie ma tematu. Chyba, że admin się przyzna. Tak to jest słowo za słowo i do niczego to nie prowadzi. 

Od tego jest nagranie z HLTV.

To tak:

Po 1. skoro miałeś FD i wiedziałeś jaka jest sytuacja, nie rozumiem po co wchodziłeś do pomieszczenia gdzie było wiadomo byli CT, a przy zabawie Dzieci Wojny było to pewne, że Cię zabiją

Po 2. Jasno i wyraźnie wyświetlił się komunikat " ***JailBreak*** Klawisz Shock zabił Freeday'a Ejvon "

Jedyne punkt w regulaminie, przez który można odnieść się do sprawy to :

2.13 W momencie przypadkowego zabicia więźnia, strażnik jest zobowiązany do ożywiane gracza. Jeśli strażnik nie zauważył i nie ożywił więźnia, zobowiązany jest  podarowania tej osobie następnego dnia FreeDay’a.

Free Day może poruszać się po całej mapie z wyjątkiem Gun Room'u , przy zabiciu regulamin mówi, że powinieneś dostać Free Day'a następnego dnia, lecz niesstety ewidentnie się podłożyłeś a Free Day nie powinien przeszkadzać w zabawach oraz prowadzeniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie