Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane #1.6NaGóręTabeli propozycja

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Piszę ten temat z propozycją 'odwrócenia' tabeli serwerów, tak jak to było kiedyś z cs 1.6 na górze. 

Ten kto jest z nami już dłuższy czas na pewno pamięta jak tabela została odwrócona na tą 'formę' która jest teraz głownie z powodu, iż serwery 1.6 stały jakiś czas puste. Jak możemy zauważyć, sytuacja diametralnie się zmieniła i teraz to 1.6 góruję względem graczy więc postanowiłem napisać owy temat. 

image.png

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

spacer.png

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania.

Napisano

Mi osobiście nie robi to różnicy, jeżeli użytkownicy forum będą za zostanie to zmienione, jeżeli nie to zostanie jak jest ;)

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Napisano

Generalnie dobry pomysł  jestem ZA "starsi mają pierwszeństwo' :XD:,zresztą powiem że po pierwszy wejściu na forum ją widzę ,za kolejnym razem nie,dopóki pamięci podręcznej nie wyczyscze to jej nie widzę.Pozdrawiam

• Sponsor
Napisano
1 godzinę temu, Mr. Emerytowany napisał:

Na nie, a czemu ponieważ cs go jest bardziej na modzie niż cs 1.6, oraz lepiej wygląda to jak jest cs do na górze.

Po za AWP i OM reszta serwerów w csgo leży więc nie ładnie wyglądają puste serwery na tle większości pełnych bądź w jakimś stopniu grywalnych serwerów cs 1.6 

Jak na moje 1.6 do góry od 'najlepszych" serwerów pod punktem grywalności

Napisano

Ja jestem na nie, mimo iż jestem wierną fanką 1.6, to wiadomo że serwery cs:go bardziej się kręcą bez wydawania fortuny na reklamy. Obecnie może i 1.6 są w dobrej formie, ale cs:go "rzondzi" :beka:

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie