Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane kataklizm na admina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Kataklizm
Doświadczenie (w byciu adminem): więc tak, na przełomie 2017 roku prowadziłem swój serwer postawiony na sieci 1s** (nie chce reklamować ale zapewne większość kojarzy ową sieć) prowadziłem go przez jakieś 3 lata, miał on bardzo dobry przypływ graczy i od tabu potrafiły być zapełnione sloty których było 32, wiekszość skryptów sam edytowałem, nie potrafie aż tak bawić sie w ten fach że robie sam autorskie, aczkolwiek jesli chodzi o edycje to wiem co z czym sie je, również miałem nie raz rangi administracyjne od strażnika na jb do HeadAdmina na de_dust'ach, nie jest to ciężka fucha, sprawdzasz graczy, jesteś aktywny na forum, oraz na serwerze, bindujesz amxmodmenu i tam już wszystko masz jak na tacy.
Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9
Staż w CS-sie: 9 lat, praktycznie od dzieciaka w to grałem, było to takie drugie hobby.
Steam (link do profilu na https://steamid.uk/): SteamID » steam | STEAM_0:0:629949260 | 76561199220164248
Dlaczego Ty: Sądzę że posiadam ogromne doświadczenie w branży administratora, spełniam bym się doskonale w jego roli, na serwerze jak wiadomo nie ma za dużo "Aktywnych" adminów, nie na de_duscie na pewno, a jesli są to skupiają sie bardziej na grze niż na masywnym zgłaszaniu jakiś chłystków na u@, Na serwerze siedziałbym praktycznie od rana do nocy, regulamin czytałem z 3 razy więc znam go juz praktycznie na wylot XD mam już tak że wole przeczytac coś pare razy żeby potem nie wylecieć z serwera za błachą sprawe.
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Teraz mam kwarantanne więc było by to praktycznie od 12 do 2;00 (+/-) najprawdpodobniej po kwarantannie dojdzie szkoła zadania, więc coś koło 6-7h dziennie.
Kontakt: GG / PV / SNAPCHAT / DISOCRD / PV
Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.91:27450/
Dofinansowanie serwera 11,07zł sms [tak/nie]: tak + co miesięczna wpłata 20 złoty na serwis

***RoZumiem równiez że jestem nowy na sieci, mało kto mnie zna na tym forum, wbił i odrazu składa podania, no cóż z pozoru to tak wygląda, ale patrzymy na to jak ktoś spisuje sie na roli administratora na serwerze, czy patrzymy na to ile ktos zrobił postów na forum i czy jest nowy na forum czy nie, rola rozgrywa sie w grze, wiec jeśli można to prosiłbym o pochylne spojrzenie na doswiadczenie oraz pomoc która zapewne przydała by sie Miskowi.***

1. Wchodzenie raz dziennie na forum; - T
    Minimum 16 lat; - T
    Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; - T
    Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; T
    - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; - wydaje mi sie że nie jestem nie lubianym, nie wchodze w konflikty oraz pomagma jak moge
    Minimum 50h przegrane na serwerze; - Na serwerze gram od paru tygodni, glownie gralem na innych nickach na których robiłem fragmovie na yt, na tym ogolnym gram stale od 4dni i juz dosyc sporo godzn nabiłem, do tygodnia sie wyrobie więc prosiłbym o szanse.
    Obowiązkowo aktywne konto steam; - T
    Posiadanie mikrofonu; - T
    Dofinansowanie jest konieczne. Jeżeli nie masz zamiaru płacić za admina, to nie pisz podania.
  2. ->Płace<-
Edytowane przez Kataklizm
  • Sponsor PRO
Napisano

Jestem na nie 

- Rejestracja 6 godzin  temu 

- Nikt cie nie zna  nawet na  serwerze bo cię nie było 

-  GT  wstawiasz   gdzie nie ma minuty nawet  przegranej na serwerze 

-  Aktywny ban  pod czas składania Podania   

Napisano

naprostuje sytuacje, wczoraj troche wypiłem procentów i mnie odkleilo, wchodząc na forum z nudów zacząłem sie udzielać i gak widzę ze nie tylko podanie na admina napisałem, do usunięcia 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie