Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane Podanie na admina - Stylowa.

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Napisano

Nick: Stylowa
Doświadczenie (w byciu adminem): Przez prawie rok pilnowałam porządku na serwerze DD2 który należał sieci która już upadła. :guma:
Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10
Staż w CS-sie: Około 2 lat. 
Steam (link do profilu na https://steamid.uk/): https://steamid.uk/profile/76561198381977909
Dlaczego Ty: Często gram w porannych godzinach i zdarza się że nie ma żadnego admina na serwerze. Już pełniłam tą funkcję i wiem co z czym się gryzie, trochę też stęskniłam się za "adminowaniem" dlatego stwierdziłam że spróbuję tutaj. Aktualnie spędzam dość mało czasu na serwerze ale już niedługo przyjedzie nowy sprzęt i będzie lepiej, B) Oprócz tego wszystkie wymagania poza przegranymi 50h na serwerze spełniam. 
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Aktualnie 1-2h.
Kontakt: Steam/forum. 
Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Stylowa/91.224.117.91:27450/  (około 38h)
Dofinansowanie serwera 11,07zł sms [tak/nie]: Dofinansowanie tak ale metoda płatności do dogadania. :) 

Napisano

Niby na tak, bo ma doświadczenie, kulturę, często bywa itp. ale... Czasem widać że daje na swoim nicku chłopu grać bo wtedy kręci spoko staty a tak to nubek z niej :v

Ogólnie to na tak ^^

• Zasłużony
Napisano

Ja jestem na tak;

+doświadczenie 

+steam

+GT może być 

+składka 

"When my time comes, forget the wrong that I’ve done. Help me leave behind some reasons to be missed."

• VIP
Napisano

@ Stylowa, przez ostatnie 4 dni dość słaba aktywność na serwerze. Na chwilę obecną podanie zostawiam otwarte. Żeby bardziej Cię zachęcić do zaakceptowania Twojej kandydatury to - jeżeli przez najbliższe kilka dni Twoja aktywność poprawi się i będzie na zadowalającym poziomie, to masz ode mnie zielone światełko. ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie