Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

Jestem zapewne wam kompletnie nie znany, dlatego aby lepiej nam wszystkim się współpracowało, przybliżę wam moją osobę.

Mam na imię Grzesiek, obecnie mam 17 lat. Mieszkam w Radzyminie nieopodal naszej stolicy - Warszawy, gdzie znajduje się moja szkoła i gdzie spędzam większą cześć swojego wolnego czasu.

Głównie zainteresowany jestem sprawami technicznymi, więc jak macie jakiś problem to śmiało piszcie, chętnie wam pomogę.

Mam nadzieję, że nasza współpraca będzie owocna dla obydwu stron.

Napisano

Założyciel tego tematu to naprawdę godny zaufania człowiek. Cieszę się, że zdecydowałeś się przejść. Mam nadzieję, że rozwiniesz tutaj skrzydła i odnajdziesz swoje miejsce <3

Napisano

Wspaniały użytkownik, szanujcie go! 

Heeej Chumi! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie