Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane Podanie o admina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:Piesy

GT:https://www.gametracker.com/player/Piesy/91.224.117.66:27080/

Sprawny Mikrofon Tak/Nie:Nie

Dlaczego ty (rozbudowana wypowiedź):Gram Dużo w godzinach kiedy nie ma żadnego admina. Znam graczy, lubię ten serwer. Poprostu chcę aby był porządek na serwerze żeby dzieci nie nadużywały mikrofonu.

Doświadczenie:Brak

Kontakt:dsc Piesy#3494, FB https://www.facebook.com/blazej.wiewiorski

Znajomość regulaminu(0/10):9/10 (Zawsze można sprawdzić)

Znajomość amxx(0/10):4/10

Byłeś wcześniej karany?:Raz kick bo źle zrozumiałem jedną zasadę

Składka (Tak/Nie):nie

Napisano

Jestem na NIE:

-Mikro

-Podanie słabo rozwinięte(tutaj właśnie zastanawiałem bardzo mocno jaką dać ocenę.Jeśli byś bardziej rozwinął podanie tzn.napisał coś o sobie itp to pewnie moja ocena była by inna)

+/-Doświadczenie

+/- Składka

+Wiek

+Regulamin

Napisano

Jestem na nie 

-nie widuje cię też w ostatnim czasie na serwerze może być to spowodowane też moja aktywnością nie wiem jak inni

-składka

-mikrofon

-doświadczenie

+/-amx

+Regulamin

+Wiek

Napisano

Ja typa nie znam nie kojarzę  parę razy na serwie widziałem i na tym koniec więc jestem że tak powiem: na Nie.

Wiek + 

Mikro -

Regulamin serwa + 

Doświadczenie -

Znajomość amx +/- 

Kontakt +

Reszta zależy od was.

• Donator
Napisano

Witam,

Tak na prawdę po za drobiazgami jak mikro czy doświadczenie nikt nie dał konkretnego powodu bym odrzucił podanie. widuje cię na sereverz grasz praktycznie od początku istneia, nigdy nie miałem powodu cię upominać. a widzę, że sam upominasz ludzi jak łamią regulamin bo z tobą grywam często zgłaszasz mi rzeczy na discordzie. 

Pomimo większości wypowiedzi na "nie" jestem w stanie dać ci szansę tygodniowego okresu próbnego zgłoś się do mnie na pw w celu rekrutacji. 

Pozdrawiam @ XmOx.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie