Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane <span class="ipsBadge ipsBadge_green">Przyjęte</span> Limonka Na Ubteam`owca

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
Napisano

Nick na forum: Zielona Limonka

Doświadczenie:  byłem tu adminem i UBTeam i dobrze szło mi , potrafię rozróżnić czitera od gracza , modyfikacji ssów a od prawdziwych ( może się zdarzyć , że nie jestem pewien , wtedy dopytuje , bo mam do tego prawo do bycia nie pewnym), chętnie sięgam dłoń , aby każdemu pomóc , bo lubię pomagać , wyjaśnić z danym graczem i na pw i w danym temacie napisanym przez niego

Link z Twoim steamID na http://banid.pl/ :   nie gram w 90% na steamie , więc czysty jestem i niewiem jak sprawdzić
Ile dziennie jesteś na forum: codziennie , tak naprawde to co chwile jestem

Osiągnięcia na CSowicze.Pl :  jak już pisałem , byłem adminem i UBTeam

Czy będziesz sprawdzał CODZIENNIE demka [Tak/Nie]:  tak

Kontakt (najlepiej jak najwięcej):  gg: 12381326 ; steam: Limonka | CSowicze.pl lub Limonka92 ( jak nie będziecie mogli mnie znaleść proszę o napisanie na gg/pw w celu zaproszenia :) jak chcecie mieć dowody , że mam steam )

Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:  Siedząc na forum , nie mam co robić i patrzę , że ktoś złożył prośbę o ub lub odwołanie od bana , zdarza się , że nikogo z Ekipy CSowicze.pl nie ma a dana osoba czeka na ub lub na wyjaśnienie i po co ma czekać godzinami bądź dniami , jak można krótko i na temat :) ? , a dziś użytkownicy: botek i eAsy sKill#  są junior moderatorami ( gratuluje im) i teraz będą mieli na głowie forum niż dział dla UBTeam , dlatego postanawiam postanawiam złożyć podanie o UBTeam

Linki do 5 reklam naszej sieci:  http://csowicze.pl/topic/7344-reklamy-do-podania-ubteam/

proszę o pozytywne rozpatrzenie podania :) , negatywne też jakoś przyjmę

Z poważaniem Zielona Limonka

ja nie wróciłem , ja miałem przerwe :) , a widzicie , zebym mial np. 30 postow?

Napisano

Na Tak

- aktywność

-stara się o ubm

<3 Pomogłem ? Zostaw reputację ;]! <3

09407238198872319213.jpg
CS jest bogiem! <- AWP nałogiem! <- M4 podstawą! <- banowanie zabawą.!

Napisano

Jestem za okresem próbnym.

+ Ogar.

+ Aktywny

+ Pomocny

+ Stara się chłopak.

Legend is only one <3 Wayne Rooney .

Napisano

TAK !

+Aktywność

+Wiek

''Czasem chciałbym cofnąć czas. Nie po to żeby coś naprawić, tylko przeżyć to jeszcze raz.. ''

Dawid. mixowo. ;3 - Dawideq# - Dawid. yol. ;o

motocross3-01__19218.1409373130.800.800.

Napisano

Na NIE:

Sorka ale myślisz, że posiedziałeś teraz tydzień na forum po tym jak wróciłeś i składasz drugie podanie.Wiek jest.Doświadczenie też i plus, że miałeś rangi wcześniej na forum.Mojego zdania nie zmienię tak jak w poprzednim podaniu.Posiedź dłużej bo ja jakoś ciebię wogóle nie kojarzę.Sorka.

Napisano

Nie podoba mi się to, że ledwo co wróciłeś i już składasz podanie na UBT. Mimo, że wymogi spełniasz, to jestem skłonny dać ci głos na nie. Szczerze to podanie jest napisane na odwal, a UBM mamy już wystarczająco, i póki co wszystko działa bez zastrzeżeń. Teraz to musisz posiedzieć i poczekać, że będziesz na tym forum aktywny. Nawet Twój wiek, wcześniejsze osiągnięcia i rangi nie przemawiają za tym, abym był na tak. Właściwie to wróciłeś od dnia kiedy Rumcajs zajął się rekrutacją na Junior Moderatora aby forum znowu było "piękne" - czyżbyś tam też podanko planował złożyć? :>

W skrócie dla leniwych - na nie.

lyPNLBi.png

Vwl36ZZ.gif Piszę poprawnie po polsku, a wszystkie błędy w moich wypowiedziach są celowe. Jeżeli spodobał Ci się mój temat/post lub po prostu Ci pomogłem, możesz się odwdzięczyć, klikając "Lubię To".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie