Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick:  miller
Imię:  Sebastian
Doświadczenie: miałem strażnika na innym serwerze trochę moim zdaniem mam doświadczenia

Coś o sobie:  jestem spokojną osobą która zawsze pomaga innym w problemach jak dam rade 

Dlaczego Ty chcesz zostać strażnikiem?:  bo jak nie ma żadnych adminów na serwerze to wchodzą do ct osoby bez mikro i tym podobniej dlatego chce zostać strażnikiem

Posiadasz steam? (Jeżeli tak dodaj stema id) : https://steamcommunity.com/profiles/76561199213552291/ 

Składka (TAK/NIE): tak

Ile czasu możesz przegrać na serwerze tygodniowo?:  codziennie od 15:30 do 21:00 może dłużej

Link do GT:  https://www.gametracker.com/player/Miller/51.83.215.2:27015/
Znajomość AMXX [0/10]:  5/10

Znajomość regulaminu [0/10]: 8/10

Znajomość moda JB [0/10]: 10/10
Posiadasz mikrofon?: tak
posiadam  TeamSpeak3 

Edytowane przez miller3
  • Donator
Napisano

sory mordo ale na nie

-Monotonne prowadzenie prawie zawsze dajesz takie same polecenia "Bezruch do odwołania w celi założoną czapka Małpa do odwołania i zakaz wychodzenia z celi do odwołania"

-Jedyne co cię łączy z forum to Unban na ct i podanie

+GT

@rQ8Cqbe.png miller3 nie mozna sie wypowiadac pod swoim podaniem ;/

v3.png.e4356ff2ea9fe647b6290654e3f0c93a.

image.png

Napisano (edytowane)

TheProShizer69 oczywicie miałem bana na ct za nie kreatywne prowadzenie ale sie wytłumaczyłem i dotałem ut nie zawsze mówie takie polecenia a jak mówie to żeby sie koledzy nauczyli jak zakładać czapki i żę na bezruchu do odwołania nie chodzimy i nie kucamy bo nie którzy tak mówiom i sie mylom w tt i przez to ginom chciałem tylko nauczyć ich poleceń a nie mówiłem ciongle bo jak cie nie było to też dawałem inne polecenia np. bezruch do odwołania , krencenie się płynie w prawą strone do odwołania i zakaz skakania do odwołania jak coś .

Ps. ja nie chce admina tylko strażnika mieć bo jak jestem na serwerze widzę częnsto ct bez mikro i robią fk masowe nie chce mi się wipisywać do adminów bo zanim wejdom to ich nie bendzię w ct  dlatego pisze o podanie o strażnika żeby nie było takich  sytuacji 

Edytowane przez miller3
Przez   Shock. ツ,

Nie wypowiadamy się pod swoim podaniem 

Napisano

OK to lecimy : Nie jestem twoim fanem ale wypowiem się  NO :

-AMX
- Twoje Prowadzenie to pomyłka życiowa

+ niby regulamin

- ortografia no język polski trudny ale podstaw ortografii ani gramatyki nie masz wogóle

Baśka Mostowiak życiem/./

20220320183452_1.jpg.3738f86a0af71a9872756d2db1c32d0c.jpg.ef22f7ce481f647f563e02282410d0a1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie