Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
  • Skarga na Admina/Gracza (nick):Boyovca
  • Twój nick:Azrael
  • Nick oskarżonego:Boyovca 
  • Data i godzina sytuacji:12.16 około
  • Steam ID/IP oskarżonego: 1060 STEAM_0:0:457355364  
  • Dowody (SSy/Demko): niżej
  • Opis sytuacji zabiłem go na poprzedniej mapie za to ze zawachal sie podczas zabawy w rekina i zaczął mnie wyzywać tak samo jak inni typu marco i wpierdolov ale nie chce mi się z nimi użerać

Zrzut ekranu (12).png

Zrzut ekranu (11).png

Edytowane przez ViruOff
  • Donator
Napisano

bYLEM Przy tej akcji i wszystko widzialem i slyszlaem, boyovca  wraz z innymi graczami wyzywali Azrealka. demko bedzie za 15min ;D 

v3.png.e4356ff2ea9fe647b6290654e3f0c93a.

image.png

Napisano

Nie widze powodu dla którego miałbym Cię nie zwyzywać. Pchasz się do ct 2 mape z rzędu gdzie są inne osoby chętne + na poprzedniej mapie jak była zabawa w rekina która prowadził @ Xdpawcio druga osoba z terroystów mnie zblokował i przez to wybiło mnie lekko ponad powierzchnie wody a nie stanąłem na brzegu, więc masz fk prosta piłka.

Napisano
3 minuty temu, boyo napisał:

Nie widze powodu dla którego miałbym Cię nie zwyzywać. Pchasz się do ct 2 mape z rzędu gdzie są inne osoby chętne + na poprzedniej mapie jak była zabawa w rekina która prowadził @ Xdpawcio druga osoba z terroystów mnie zblokował i przez to wybiło mnie lekko ponad powierzchnie wody a nie stanąłem na brzegu, więc masz fk prosta piłka.

Po pierwsze to nie masz powodu zeby mnie wyzywac po drugie było jeszcze jedno miejsce wolne w ct nikt nie wszedł wiec nie wmawiaj mi że byli chętni wraz z wpierdolov MARCO wyzywaliscie mnie więc no

2 minuty temu, Azraelek napisał:

Po pierwsze to nie masz powodu zeby mnie wyzywac po drugie było jeszcze jedno miejsce wolne w ct nikt nie wszedł wiec nie wmawiaj mi że byli chętni wraz z wpierdolov MARCO wyzywaliscie mnie więc no

Sory nie masz prawa*

Napisano
Teraz, Azraelek napisał:

Ty no nie wiem jak było jedno wolne miejsce w ct jak przez 4 dni stałeś afk w grze / na klatce terrarium utrudniając prowadzenie graczowi "pero". imo ban na ct jeżeli pchasz sie do ct 2 mape z rzędu gdzie byli chętni by iść do ct + stałeś cały czas na afku 

Napisano
7 minut temu, boyo napisał:

Ty no nie wiem jak było jedno wolne miejsce w ct jak przez 4 dni stałeś afk w grze / na klatce terrarium utrudniając prowadzenie graczowi "pero". imo ban na ct jeżeli pchasz sie do ct 2 mape z rzędu gdzie byli chętni by iść do ct + stałeś cały czas na afku 

stałem na afku bo pisałem skarge a gdybym poszedł na obserwatora byłoby że ucieczka z ct a jedno miejsce było wolne w ct wiec każdy mógł wbić nikt nie pisał wiec nie wykłucaj sie że byli chetni

Napisano
1 minutę temu, boyo napisał:

Shizer był chętny / ja byłem chętny moge się założyć że pare innych osób też by wbiło jakby była taka możliwość :)

XD ile mam ci tłumaczyć że jakby ktoś chciał wejść by napisał albo wszedł bo WOLNE MIEJSCE BYŁO!

Napisano (edytowane)

Gracz @rQ8Cqbe.png boyo(Boyovca) otrzymuję bana na 12h za niestosowne zachowanie :) 

Cytat

boyovca -12:12:08- 'say' "ku**o"
boyovca -12:12:09- 'say' "masz fk"
boyovca -12:12:10- 'say' "sm***iu je**ny"
boyovca -12:12:26- 'say' "no jap***rdole dotknal mnie ten ziomek co byl w wodzie"
boyovca -12:12:53- 'say' "s**ec je**ny wykastrowany"
boyovca -12:12:57- 'say' "bedzie jeszcze mylił w tym ct"

Edytowane przez ViruOff
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie