Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane Slot dla admina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Tayquil
Napisano

Cześć. Jak wiadomo dd2 jest serwerem gdzie gra dużo graczy. 

Mamy 32 sloty które w weekendy są pełne(zdarza się ze specty zajmują), a admin nie może wejść na serwer w takiej sytuacji by popilnować porządku. 

Dlatego wychodzę z propozycją by na serwer mogło wejść tylko 31 graczy żeby ten jeden slot był zapewniony dla admina. 

• Zasłużony
Napisano

Ja sądziłem, że to jest tu od zawsze. Nie ma nad czym dyskutować, według mnie to jest podstawa dobrego funkcjonowania serwera.

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
Napisano

Propozycje na +, slot dla admina to standard. Jeżeli chcecie zapełnić 32 slot proponuje dodać do Vip rezerwacje slota,  oraz podwyższyć o kilka groszy usługę vipa. 

Nie PŁACZ <3 

Kc0RzU1.png

• Donator
Napisano

zdecydowanie propozcyja na tak 

v3.png.e4356ff2ea9fe647b6290654e3f0c93a.

image.png

Napisano

Propozycja jak najbardziej na tak

☞  Rozpoczynając, ze mną konwersację pamiętaj: ☞  Nie odpisuję na wiadomości typu "Cześć, hej, co tam" przejdź od razu do rzeczy ☜ 

☞  Zachowaj zasady poprawnej polszczyzny, ortografii jak i kulturę ☜ ☞ Jeśli wysłałeś wiadomość, nie twórz ich więcej, na pewno odpowiem !! ☜

b_350_20_1eff00_ff0000_000000_ff0000.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie