Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
Napisano

pytanienadzis2.png

Co jest według Ciebie przewagą komputera stacjonarnego nad laptopem? A może laptop w tych czasach jest już jemu równy? Co sądzisz?

9U61ktU.png

Napisano

Laptopy w dalszym ciągu dużo szybciej się przegrzewają oraz nie będą miały możliwości pomieścić wszystkiego co PC - chociażby dyski pamięci a już nie mówiąc o porządnej grafice. 

PC jeżeli chodzi o możliwości będzie nie pokonany przez laptopy, mogą co najwyzej dorównywać, ale to wciąż nie będzie to. Ich zastosowanie jest krótkotrwałe i tylko do celów zmian lokacji. I nie zmieni tego najdroższy laptop w mojej opini bo korzystałem z laptopa z wystawki za 10 tysięcy i taki super gamingowy, po pierwszej godzinie gry wkurwiał mnie już - nie mowiac o braku komfortu korzystania z laptopów.

@ drenn chyba tylko ja się tak rozwinąłem i @ZoFB3RB.png waRRRRRR zdanie normalnie zlozyl :D
Nie wiem czy jest tu nad czym sie szczerze rozpisywac co do lapko xd

???́?? ?????? ????????́ ??ł??̨ ???????̨ – ??????́ ?????????, ? ????????? ?????́???̨ ???????̨, ??̨?????? ???????ł ??????.

RMvI13s.png

• Donator
Napisano

PC był i będzie lepszy lapka można złamać itp itd klawe zalać a w PC wszystko wymienisz

ZNAJDZIESZ MNIE O TUTAJ :D

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

tXphS9D.png

Napisano

Ja akurat używam laptopa juz nawet nie pamiętam od ilu lat XD Tak na dobrą sprawę to myślę, że wszystko zalezy od tego ile TY wymagasz od swojego komputera. Ja jestem zadowolona z laptopa, może dlatego, że przeważnie gram w CS'a i jest ok. Nie narzekam i nie kupuje komputera bo mam za mało miejsca, a z laptopem to mogę i na drugim koncu świata grać XDDD

Napisano

Jak dla mnie komputer jest dużo wygodniejszy. Laptop sie przegrzewa i można go łatwo zalać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie