Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane [Multi Admin] QualleN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick : Quallen
Steam ID: STEAM_0:1:104548768

Na jakich serwerach chciałbyś być M@? [ CS 1.6 / CS:GO ]: 1.6
Na ilu serwerach posiadasz admina?: 2
Znajomość komend AMXX / SOURCE MOD [ 1-10 ]: 6
Znasz i zatwierdzasz regulaminy? [ TAK/NIE ]: oczywiscie
Mikrofon:? jest :v 
Dlaczego właśnie Ty?: znamy sie, i teraz w koncu normalna praca po 8h wiec beidze czas na granie, nie toleruje czitow, czasami szwedam sie po serwerach to chetnie pomoge :) problemow nie stwarzam a i staram sie pomagac jak trzeba
Kilka słów o sobie: Co tu duzo mowic, skromny ja chlopak, cos tam strzelam XD czituchow lapac chyba umiem. 

A tak ogolnie to mam na imie Adrian, mam 22 lata i pracuje jako mechanik Xd
Kontakt [ Steam / Faceebok ]: fb, steam, ts, forum

Chodz sie sprawdzic !

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

Napisano

Tak, tak, tak i jeszcze ra TAK! :pepeserduszko:

+ Wiek

+ Bardzo sympatyczna, bardzo angażująca się osóbką 

+ Bardzo dobrze wypełnia obowiązki admina

+ Myślę, że przyda się osoba, która będzie dyspozycyjna na każdym serwerze i będzie nieść pomoc kiedy owej będzie brakowało, kolejna para rąk do pomocy jak najbardziej się przyda!

Napisano

Nooo nie wiem czy idealny kandydat jak go piszą. Na forum widzę cię rzadko, chatbox wieje chłodem w tym kierunku. Coś tam się wypowiadasz, bardzo rażą mnie słowa "znamy się" nie każdy rozumie takie słowa to tyle z uczepiania się do ciebie.

Pora na plusy.

Zaangażowanie nie można ci wykluczyć, masz tendencje do wypełniania swoich obowiązków jakie posiadasz do tej pory. Nie można wykluczyć również, oczywiście kto przesiaduje z tobą na TS3 odnośnie kultury i bycia rozmownym na dobrym poziomie.

No to tyle pora na wnioski.

- forum i aktywność do poprawienia

+ zaangażowanie i kultura osobista

+ dojrzałość

Powodzenia

• Sponsor PRO
Napisano

Jestem na TAK.

+ Wiek,

+Doświadczenie,

+Zaangażowanie,

+ Pomocny,

+ Miło się z nim współpracuje.

Napisano

Jeden z lepszych łowców czitów na tej sieci aktualnie :kappa:  Wymagania spełnia, ogarnia gierkę i jest z nami długiii okres czasu ;d 

Aktualnie nie widzę lepszego kandydata na m@ 1.6 

image.png

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

spacer.png

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania.

Napisano

Hmm...

2 dni wcześniej (13.01.2022 22:00) wróciłeś ponownie na rangę admin DD2 oraz tego samego dnia otrzymałeś admina ffa. Czy przypadkiem podanie nie pojawiło się zbyt wcześnie? Generalnie jest to podanie o rangę serwerową, więc średnio mnie obchodzi zaangażowanie na forum oraz wygląd podania, ale skoro jest w wymaganiach, to użyję, aby zapewnić 3 argumenty.

Nie znam Cię, nie przesiaduję z Tobą na TS3, nie miałem okazji zobaczyć Twoich umiejętności w praktyce, więc będę na nie tylko i wyłącznie ze względu na zbyt wczesne podanie.

Życzę powodzenia :)

Pozdrawiam fanów,

Boski Z Polski

• Devil
Napisano

podanie_przyjete_csowicze2021.png

Przyjęty na okres próbny.

Zgłoś się do mnie pv w celu omówienia szczegółów. 

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie