Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane #1158 Pytanie na dziś

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Bohater
Napisano

17 lat alkohol i jade ostro do tej pory , innych używek ja nie stosować 

• Sponsor
Napisano

Jak pianka z piwa sie liczy to mniej niz 16 lat :kappa: wódę piłem po raz pierwszy (i jednoczesnie po raz ostatni) na osiemnastce :kekw: a papieroski to nie moja bajka :overkappa:

ringo.png
xd.jpg.0bb1eabc3eaf7fded24fb10f1ed1584a.

• Zasłużony
Napisano

9 lat, ciekawa historia to jest. 

Impreza rodzinna, wszyscy drineczki z sokiem, kiedy się zbierali to drennusiowi zachciało się pić. Sięgnął po mamusi szklankę, ale nie wiedział, że to sok z wódką, gdy tylko poczuł ten gorzki smak, to pędził do umywalki niczym Shrek do Fiony dowiedziawszy się iż czeka na niego w nowej bieliźnie. 

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
  • Sponsor PRO
Napisano

Napiłem się nalewką i 2 piwami po poprawce jak miałem 16 lat  :kekw:

dracomalfoy-dementordementor.gif       

• Donator
Napisano

W wieku 16 lat i potem przez dobry miesiąc miałam szlaban :kekw:

Gość Tayquil
Napisano

Gdzieś tak w wieku 6 lat z tego co mama mówiła. Dziadek mi wlewał trochę do szklanki Tatry i słodził i piłem. Do herbaty też czasem mi wlewał z 2 krople spirytusu, bo lubiłem zapach. Oczywiście nie na codzień, ale od czasu do czasu. Pewnego dnia 6 letni Dawidek na propozycje dziadka odpowiedział,, rzuciłem picie ". 

A jeśli chodzi już o takie świadome, no to gdzieś tak koniec 6 klasy podstawówki czasem piwo. 

Jeśli chodzi o papieroski, to kiedyś w 2 gimnazjum wziąłem,, 4 buchy" i miałem moralniaka przez kilka tyg. Ale poza tamtą akcją, to nie paliłem, nie palę i nie mam zamiaru palić. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie