Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane [Skarga] - nie wiem kto

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Napisano
Data zdarzenia: Dzisiaj
Nick użytkownika: Nie wiem kto mnie zbanował na chat boxie
Dowody: Nie mam lecz można przeglądać archiwum chatboxa
Świadkowie: nie wiem
Uzasadnienie: Dostaje bloka na chat boxie za tekst "where warr?" WIele osób na chatboxie po mnie jechało jak chciało a ja się tylko broniłem i zostaje ukarany xD?  Wszystko zaczęło się od tej pory kiedy snuffy dostał bana na chatboxie za wyzywisko  i nagle wszyscy po mnie jechali jak chcieli.... Ja zostaje ukarany xD? @ Klusia pokaż ss które prowokują użytkowników, odrazu przeglądnij całe archiwum i ukarany tych co jeszcze nie zostali ukarani;) 

v3.png.e4356ff2ea9fe647b6290654e3f0c93a.

image.png

Napisano

Kolego, nie będę Twojego tematu wałkować w kółko. Ponownie to ja dałam Ci blokadę na czat, która jest sprawiedliwa, nie chodzi o tekst "where warrr", ale o różnorakie zaczepki z Twojej strony, którymi prowokujesz użytkowników aby brnęli w Twoje marne gierki dalej żebyś to Ty mógł ich zgłosić i czuć się bezkarny - nie, nie, to tak nie działa niestety. 

Dlaczego według Ciebie tylko oni mieli być pociągnięci do konsekwencji skoro robisz dokładnie to samo?

Polecam się trochę ogarnąć i przystosować ze swoim dziecinnym zachowaniem, bo nic na tym nie zyskujesz, a raczej tracisz w oczach użytkowników. Myślę, że przyda Ci się 24 godzinna przerwa abyś przemyślał to co robisz - napomknę, że to nie jest pierwszy taki Twój wybryk. :) Myślę, że screenów szukać nie muszę, bo wszyscy widzieli co robisz, a ja w chwili obecnej naprawdę źle się czuję, chciałam Ci tylko odpowiedzieć na tę bynajmniej dla mnie "śmieszna" skargę. :)

Pozdrawiam, życzę dobrej nocki.

Napisano

skarga_odrzucona_csowicze2021.png

Wielokrotnie zostałeś ostrzegany i niejednokrotnie złamałeś regulamin.

Celowo to robisz, by tylko "zabłysnąć" na forum. Pytanie po co?

Blokada na chatbox słuszna i Twoje szczęście, że tylko tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie