Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane #1163 Pytanie na dziś

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja zawsze wszystkich uspokajam. Nie cierpię jak ktoś się podpala bez powodu albo tylko po to, żeby zrobić wokół siebie szum. Szlugi jaram nałogowo (niestety) od 9 lat.  Jeżeli chodzi o inne palenie to kiedyś obiecałem ważnej osobie, że nie będę nawet próbował i się tego trzymam. Słowo chłopa ze wsi rzecz święta! :accept:

• Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP]
Napisano

Ja zawsze robie dymy :D 

QW1.png

• Zasłużony
Napisano

W starym piecu lubiłem i patrzeć jak płonie i wytwarza dym. Teraz piec jest nowy z podajnikiem i jest lipa w tym temacie.

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
  • Pomocnik Mikołaja
Napisano

Lubię jedynie udowadniać waszą słabą psychikę w tym internecie.

Napisano (edytowane)

Lubię wciągać dym z wiaderka, a tak na serio to zależy, jeżeli ktoś nakręca dym to ja bardziej dodymie :fuckyou:

Edytowane przez ci4st3k :D
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie