Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Nasze serwery

• 10 Wszystkich serwerów
  • 211 / 404 Wszystkich graczy
  • 52% Zapełnienie serwerów

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam w ciągu tygodnia dostałem już 3 bany za rakiety, nie jestem jedyną osobą co puszcza rakiety a edil zbanował mnie na 1 dzień chociarz już nic nie zrobiłem, jeżeli dałeś mi bana to pokaż te ssy co mi napisałeś że je masz. :)

@ A jeżeli są takie problemy z rakietami to proszę zrobić odstęp 15 sekundowy od rozpoczęcia rundy żeby nie można było puszczać rakiet a nie ja za każdym razem co wchodzę na klase i pogram 5 min to mam bana na 1 dzień to chyba nie jest przesada tylko choroba.

76561197961364572.png

Napisano

Do kogo ty masz pretensję ? To ty nie przestrzegasz regulaminu,będziesz dostawał bany do czasu aż się nauczysz grać zgodnie z zasadami. 

Według mnie skarga nie słuszna oraz brak wzoru. 

Napisano

Dobra dobra nie wiesz ile gra ogniootworów na servie i jak każdy puszcza rakiety skarga jest słuszna bo ban powinien być na 3h za puszczanie przed czasem a nie na 1 dzień, bugować nie bugowałem dzisiaj chociarz wcześniej tak i dostałem bana od izcona dziś nie bugowałem.

76561197961364572.png

Napisano

Ale w przypadku gdy ktoś nagminnie łamie regulamin czas bana może zostać wydłużony. 

• Sponsor
Napisano

Dobra dobra nie wiesz ile gra ogniootworów na servie i jak każdy puszcza rakiety skarga jest słuszna bo ban powinien być na 3h za puszczanie przed czasem a nie na 1 dzień, bugować nie bugowałem dzisiaj chociarz wcześniej tak i dostałem bana od izcona dziś nie bugowałem.

brak dowodow o winie + brak wzoru = skarga nie sluszna i termat do zamkniecia

Napisano

http://speedy.sh/hSPjt/screenshots.rar prosze o to sski jak ladnie napie*** rakietami przed czasem :) byl jeszcze 1 jak zbugowales rakiete na poczatek rundy ale sie zgubil :) dobrze wiesz ze jestes winny bo pisalem ci wtedy ze jak odzyskam adma dam ci bana na dzien za to co robiles :)

Napisano

Łamałeś nagminnie zasady to dostałeś bana, nie oglądaj się na innych tylko pilnuj swojego tyłka. To jest dział od skarg a nie od propozycji wiec jesli masz propozycje wgrania czegos takiego to odsylam do prawidlowego dzialu.

Nawet nie zastosowales wzoru, nie dosc ze lamiesz regulamin na serwerze to i jeszcze na forum. Miej pretensje do swojego zachowania a nie do admina wykonujacego obowiazki. Skarga bezpodstawna.

Cześć, zapraszam na serwer JailBreak!

Kontakt ze mną:

STEAM: oskar5674

Napisano

Tak dokładnie tak robiłem ale nie masz takiego prawa mi dawać bana po paru dniach jeżeli nic nie zrobiłem dzisiaj więc o co ci chodzi teraz wkur*iłeś się że walę w cb rakietami i zdobywam staty czy lubisz się bawić adminem i banować kogo popadnie po paru dniach.\

@ 1337 Po pierwsze to robiłem tak a gdy kupiłem sb premke wczoraj i dzisiaj pierwszy raz wszedłem na ogniootwora to dostałem bana sprzed paru dni po drugie propozycje to nie była tylko napisałem że jeżeli macie problemy z tym że rakiety przed czasem to możecie tak zrobić.

76561197961364572.png

Napisano

bana za cos mozesz dostac nawet po miesiacu :) nie zawsze jest admin w danej chwili na serwie dal bym ci wczesniej ale spotkac cie nie moglem

Napisano

Napisałeś post wcześniej że mi obiecałeś bana. To jest tak że ja dostaje admina ty mnie wku*wiłeś i ja ci daje bana po mięsiącu za rakiety.

@ widzę że chce się bronić to jeszcze gorzej na tym wychodzę z warnami. Piona dla was :)

76561197961364572.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie