Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:Wiadro Gwozdzi/
IP / Steam ID:STEAM_1:0:515838234
Admin banujący: Ziaba
Data i godzina otrzymania bana:14.02.01:34
Runda:
Serwer: chowany
Powód: faworyzacja
Link do demka:https://w66.hltv.org.pl/srv71317/HLTV-2202140125-chowany_dust2_full.dem.zip
Wycinek z konsoli:
Krótki opis sytuacji*: biegłem za gościem ale było mało czasu i już bym go nie złapał  a to że mam svipa to wolałem wziąć szkrynke i dostać więcej guziów niż za killa a i tak potem go goniłem i prawie go zabiłem. Ps  punkt regulaminu 1.10 faworyzacja ban-upomnienie, 5minut , 30 minut ,1h  a ja dostałem na 1 dzień.

*pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia

Napisano

Jest to nie pierwsza sytuacja z tym graczem i jego znajomymi, po zwracaniu uwagi dalej nie dochodzi do człowieka i za co dostałeś bana jest w tym demku https://w66.hltv.org.pl/srv71317/HLTV-2202140058-chowany_assault_v2.dem.zip a nie na duscie. 

w 23:05:10 minucie patrzy się na swojego kolege nie bijąc go tylko omijając i zaczynając gonić innego gracza, i głupim tłumaczeniem odpowiadać mi że miał do nie go bliżej :)

Napisano
11 minut temu, Ziaba napisał:

Jest to nie pierwsza sytuacja z tym graczem i jego znajomymi, po zwracaniu uwagi dalej nie dochodzi do człowieka i za co dostałeś bana jest w tym demku https://w66.hltv.org.pl/srv71317/HLTV-2202140058-chowany_assault_v2.dem.zip a nie na duscie. 

w 23:05:10 minucie patrzy się na swojego kolege nie bijąc go tylko omijając i zaczynając gonić innego gracza, i głupim tłumaczeniem odpowiadać mi że miał do nie go bliżej :)

Zycie 

• Donator
Napisano

Witam, 

Faworyzacja i podpowiadanie sobie przez niego i kilku innych jego kolegów ostatnio stało się modne i dość notoryczne. Już pomijając warunkowe ub po tym jak powiedział cytuję "idę ci wyruchać siostrę limonke" która ma 11 lat i ok nie miał prawa tego wiedzieć i tym bardziej nie powinien tak mówić. I już też mu mówiłem że jak dla mnie to nie musi grać na chowanym ale jak już chce to niech gra normalnie i przestrzega regulaminu. Wystarczy zobaczyć jego historię banów. 

Napisano
2 minuty temu, XmOx napisał:

Witam, 

Faworyzacja i podpowiadanie sobie przez niego i kilku innych jego kolegów ostatnio stało się modne i dość notoryczne. Już pomijając warunkowe ub po tym jak powiedział cytuję "idę ci wyruchać siostrę limonke" która ma 11 lat i ok nie miał prawa tego wiedzieć i tym bardziej nie powinien tak mówić. 

Xmo w regulaminie jest upomnienie ban 5 min 30min 1h a on nie dostal nawet upomnienia  jak to działa?

Przez LewyBrzeG,

Nie spamuj od tego masz opcje edytuj. Ostrzeżenie słowne

Napisano
17 minut temu, Ziaba napisał:

Nie dostałem ani jednego upomnienia

Napisano

Bo was sie nie da upominać cała administracja ma was już dość, wiecznie są z wami problemy więc kara jest jaka jest  :P

• Donator
Napisano

Nie jesteście nowymi graczami i doskonale Wiecie co wolno a czego nie i byliście juz o to upominani wiele razy. I jeśli myślicie że jedno Upomnienie jakoś się resetuje czy znika po mapie czy na następny dzień to tak nie działa. 

Napisano
18 minut temu, Ziaba napisał:

Bo was sie nie da upominać cała administracja ma was już dość, wiecznie są z wami problemy więc kara jest jaka jest  :P

I co nie będziecie upominać bo jak to ty napisałeś "nie da się nas upominać" w regulaminie zawsze jest upomnienie to po co wam regulamin skoro nawet opiekun czy właściciel się do niego nie stosuję

21 minut temu, XmOx napisał:

Nie jesteście nowymi graczami i doskonale Wiecie co wolno a czego nie i byliście juz o to upominani wiele razy. I jeśli myślicie że jedno Upomnienie jakoś się resetuje czy znika po mapie czy na następny dzień to tak nie działa. 

Za "faworyzację" nie dostałem upomnienia a w regulaminie jest , że najpierw jest upomnienie więc zawsze musi być upomnienie chyba że dla was regulamin nic nie znaczy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie