Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane #10 Co Wybierasz?

Co wybierasz? #10  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybierasz?

• Móc zatrzymać czas (i wszystko co się dzieje w tym momencie) na pół godziny 3 razy w życiu.
    • Móc stać się niewidzialnym na pół godziny 3 razy w życiu.
  2. 2. Co wybierasz?

• Spędzić tydzień na Saharze.
    • Spędzić tydzień na biegunie północnym.
  3. 3. Co wybierasz?

• Przeszukanie Twoich kont przez policję.
    • Zhakowanie Twoich wszystkich kont przez najlepszego hakera.

Rekomendowane odpowiedzi

• Pomocnik Mikołaja
Napisano

Móc stać się niewidzialnym na pół godziny 3 razy w życiu. --> Chciałbym aby w kilku sytuacjach moja fizyczna obecność nie była widoczna.

Spędzić tydzień na Saharze. --> Na pewno byłoby to ciekawe, a też nie lubię znacznego mrozu.

Przeszukanie Twoich kont przez policję. --> A niech sobie przeszukują, nie mam nic do ukrycia i też nie ma do czego się doczepić.

• Donator
Napisano

1. Zatrzymujesz się i robisz co chcesz, a niewidzialność to mech, przypadkowo Ciebie jeszcze zabiją, mógłbym pomacać cycuszki pewnych lasek z forum, a tak to by czuły jak się unoszą i są mokre, więc jeszcze bym z liścia dostał.

2. A no na Saharze, mogę pozwiedzać, nago pochodzić, może znajdę jakąś oazę, nie muszę mieć ciuchów. A na biegunie to wiecie jak to jest, trafisz nago podczas seksu z koleżankami z forum i od razu umierasz z hipotermii. A tak to możecie kopać i wodę znajdziecie.

3. Wszystko co mam to jest tam, gdzie oni nie widzą. Nudesów mi nie przejrzą, a nawet jeśli coś znajdą to mają wyjebane razem z passami do konta itp. A haker to by mógł Ciebie skompromitować i udostępnić wszystko w sieci. 

@ Klusia ;) 

xsygna.gif.66ebbf00f9e26ca055baabe2ac67c1c2.gif.0e8a58ac9c163a6380034d5317c162b2.gif

Gość Tayquil
Napisano

1. Wybór padł na zatrzymanie czasu. Chciałabym w pewnych momentach go zatrzymać i przez ten czas cieszyć się chwilą i spokojem, bez tego tempa które towarzyszy na codzień. 

2. Biegun północy. Nie znoszę gorąca, a mrozy i śnieg lubię. Do tego zorze polarne. 

3. Znając zdolności polskiej policji to niech szukają :v

• Zasłużony
Napisano

1. Skoro czas by się zatrzymał, to nie mógłbym oddychać i bym umarł, więc wolę bym niewidoczny :D

2. Jestem bardziej zimnolubny, więc wolę biegun. Zresztą łatwiej tam o wodę i jedzenie.

3. Lepsze byłoby przeszukanie kont przez policję, bo nic ciekawego w nich nie znajdą ^^

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie