Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane Podanie na admina - Kononowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Kononowicz
GT: https://www.gametracker.com/player/Kononowicz/91.224.117.66:27080/
Sprawny Mikrofon Tak/Nie: Tak.
Dlaczego ty (rozbudowana wypowiedź): Na serwerze gram już jakiś czas, jestem dobrze kojarzony przez większość osób, jako osoba nietoksyczna, częściej wypowiadająca się z kulturą niżeli z chamskimi odzywkami. Swoją grę w cs 1.6 zacząłem jak zapewne każdy z nas w latach młodzieńczych, przez ten czas byłem administratorem na jednym z serwerów Opole, było to strasznie dawno temu i niestety moja znajomość amxx przez tak długi czas zanikła do praktycznego dna. Jestem osobą która lubi się rozwijać i szybko uczyć, bardzo chętnie podejmę praktyk z działań amxx by nie dawać nigdy plamy. Każdy od czegoś zaczynał, a ewentualność przyjęcia mnie daje mi tylko i wyłącznie nowe możliwości zaostrzenia swojego doświadczenia z działań amxx. Czas który spędzam na komputerze to pięć godzin, a moja aktywność zapewniam wniesie dużo świeżości. Komplementowanie samego siebie jest dosyć narcystyczne, ale uznałbym się za osobę kreatywną. Mam sporo pomysłów co do nowości serwera które chciałbym przedstawić, a może akurat jeden z tych pomysłów będzie strzałem w dziesiątke! Posiadam zakupioną gre na koncie steam, mimo to nie korzystam z gry poprzez steam, a poprzez pobranie ze strony cssetti. Jeżeli będzie to wymagane, będę grał wyłącznie na serwerze poprzez steam.
Doświadczenie: Okres próbny administracyjny na kilku serwerach cs:go oraz członek administracji na serwerze role-play Gta San Andreas.
Kontakt: Kryształ#0306
Znajomość regulaminu(0/10): 9.5
Znajomość amxx(0/10): 2
Byłeś wcześniej karany?: Nie, oprócz drobnego kicka z serwera nie byłem nigdy karany na serwerze.
Składka (Tak/Nie): Tak. Nie jestem osobą która lubi pchać pieniądze w gry, ale chętnie wspomogę serwer na tyle ile będę wstanie. 

Coś więcej o mnie:
Nazywam się Michał i małymi kroczkami dochodzi mi dwudziesty rok życia. Pochodzę z województwa podkarpackiego, aktualnie dorabiam na stanowisku kierowcy, a sama praca nie przeszkadza mi w kontynuowania gry na serwerze, mam sporo czasu na grę tak jak to było za czasów szkoły co w głównej mierze skłoniło mnie do napisania podania. Moim głównym zainteresowaniem jest mechanika oraz muzyka co mija się z zawodem który ukończyłem w szkole - jest to "Operator obrabiarek skrawających."

Edytowane przez zuhn2 XD
Napisano

Jestem za okresem próbnym kojarzę cię z serwera i nie przypominam sobie bym musiał kiedykolwiek cię upominać 

Wiek +

Mikro +

Regulamin +

Amxx +/-

Składka +/-

Napisano

Jestem na nie

mikro +

wiek +

regulamin +

Zbyt mała aktywność na serwerze i konto założone pod podanie.

Napisano

Jestem na NIE. 

Wiek +

Mikro +

Regulamin +

aktywność -

Postaraj się wyrobić większą aktywność na serwerze .

• Donator
Napisano

twoja aktywność w ciągu ostatnich 7 dni nie przekonuję popraw aktywność 

podanie_odrzucone_csowicze2021.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie