Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data zdarzenia: dziś i parę dni w tyl

Nick użytkownika: @ El Jokeros

Dowody: dział ubt oraz niżej wstawiam linki 

Świadkowie:

Uzasadnienie:

@ scofiield i @ .:TR@kToR:. rozpisali typa a jokeros daje mu ub za czyste ssy XD 

rozpiska -

a tutaj dzien później jokeros daje ub za czyste ssy XD - 

Wczoraj @ Mechu za moją zgoda nałożył na gracza bana z powodem 'aktywny do wyjaśnienia na forum' Chłop się odwołuje a jokeros nie pytając nikogo z nas daje kolejne UB dla czitera ;v

Hit. Polecam przeglądać dział ubt, bo jak masz dostęp do bansa to tym nie ma się do sugerować :kappa:

@ Chumi sorry zle oznaczylem ;d 

image.png

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

spacer.png

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania.

• Sponsor
Napisano

Też dołożę 3 grosze do tej sprawy, jak coś jest nie tak, to warnujcie :kappa: 3 ssy i unban hallo?
3. Wszystkie screeny muszą być spakowane w paczkę .rar bądź .zip  i wrzucone na hosting  https://www41.zippyshare.com lub https://megawrzuta.pl . Jeśli gracz nie wrzuci ssów na podane przez nas hostingi ,dostaje od nas ostrzeżenie i jest zobligowany do poprawienia postu . Jeżeli w przeciągu 24h nie dostosuje się do poleceń wydanych przez UBT, jego odwołanie zostanie rozpatrzone ze skutkiem negatywnym. 
WSZYSTKIE SCREENY, WSZYSTKIE, a nie 3 :japier: 

ringo.png
xd.jpg.0bb1eabc3eaf7fded24fb10f1ed1584a.

• Sponsor PRO
Napisano

Tego bana  z rozpiską demka nie widziałem i dlatego dałem UB za ssy. Więc przyznaję się do błędu i czekam na konsekwencję ze strony Opiekuna UBT  ( @ .:TR@kToR:. ). 

@ Ringo jest  to również mój serwer, i jak pisałem  sprawdziłem całego demko nie było żadnej akcji więc nie widzę żadnego problemu.

HatefulScratchyBarebirdbat-size_restricted.gif

Napisano

@ El Jokeros Ciężko uwierzyć mi, że nie widziałeś tematu na forum w dziale z banami 1.6 nie ma 20 tematów dziennie wypadało by przejrzeć wszystkie i być na bieżąco bez żadnych kwiatków potem.

Powinieneś już przeanalizować sytuacje po banie od Mecha który nie rozdaje na lewo i prawo pt. 'aktywny do wyjaśnienia na forum'

Także póki co ostrzeżenie słowne.

18 godzin temu, Ringo napisał:

Też dołożę 3 grosze do tej sprawy, jak coś jest nie tak, to warnujcie :kappa: 3 ssy i unban hallo?
3. Wszystkie screeny muszą być spakowane w paczkę .rar bądź .zip  i wrzucone na hosting  https://www41.zippyshare.com lub https://megawrzuta.pl . Jeśli gracz nie wrzuci ssów na podane przez nas hostingi ,dostaje od nas ostrzeżenie i jest zobligowany do poprawienia postu . Jeżeli w przeciągu 24h nie dostosuje się do poleceń wydanych przez UBT, jego odwołanie zostanie rozpatrzone ze skutkiem negatywnym. 
WSZYSTKIE SCREENY, WSZYSTKIE, a nie 3 :japier: 

@ Ringo zajmę się tematem w najbliższym czasie, również dziękuje za informacje.

Skarga przyjęta, można temat zamknąć. 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie