Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane Odwołanie od odwołania od bana (niech to sprawdzi ktoś inny niż mistrzu)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick*: ミ himura ム
IP / Steam ID*: STEAM_0:0:643576504
Admin banujący: FRNT NA CZOLO
Data i godzina otrzymania bana*: 26.02.2022  13:42
Serwer*: only awp
Powód: cheatowanie (wpisane jako kampienie. Domyśliłem się jak dostałem perma, że chodzi o cheaty + admin mi powiedział żebym ("wypierdalał z serwera" coś w tym stylu, a jeśli chodzi o kampienie to nie kampiłem).
Link do demka*: http://781985.node50.pukawka.pl/dem-awp_vio-1645878591-1645879612.zip
Wycinek z konsoli*: DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 54 of 83 remaining DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 86 of 90 remaining Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź www.CSowicze.pl aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź www.CSowicze.pl aby poznać szczegóły.
Krótki opis sytuacji*: Ogólnie to tak mam 3k godzin w cs'a miałem przerwe wbijam po 5 dniach tej przerwy i jak zawsze na awpkach nie ma jakoś za bardzo utalentowanych graczy i zabijałem tam praktycznie każdego. Grając na awpach najczęściej mam można powiedzieć wywalone we wszystko i lece po kille (może to tłumaczyć moje pewne siebie zachowanie).

*pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia

Proszę aby sprawdził to ktoś inny niż mistrzu.

• Sponsor PRO
Napisano

Wypowiem się, pomimo tego, że mogę dostać Warna 

Demko po obejrzeniu, według Mnie jest czyste, i nie widzę żadnej podejrzanej akcji.

Gracz dostał bana z tego co widać na demie z gry za to, że jest widocznie lepszy od innych.

Jedno Mnie dziwi, dlaczego admin pomijając to, że w powodzie bana się pomylił, powiedział Wypierdalaj..  co Jasno jest nagrane na demku.

Sory, ale jeżeli ktoś taki reprezentuje serwer jako admin, mowa tu o @ FRNT NA CZOLO, to chyba się zapędził, lub czuje się zbyt pewnie, i obrósł w piórka.

Jak ktoś używa wspomagaczy i jest to widoczne, to nawet w takiej sytuacji powinien był zachować się w miarę przyzwoicie, i dając bana nie powinien się wypowiadać w ten sposób jak miało to miejsce.

Reasumując , demko według Mojej opinie jest czyste , gracz powinien dostać UB, a admin banujący upomnienie za słowa jakie wypowiedział podczas banowania.

Przez Tyler,

Ostrzeżenie słowne (0):

W dziale "Strefa Banów"   ma prawo wypowiadać się każdy użytkownik sieci pod warunkiem że wnosi coś do tematu w postaci demka /SS'a lub  oceny / rozpiski  dodanego już wcześniej demka.  Każdy inny post zostaje potraktowany jako spam , a jego autor zostaje nagrodzony ostrzeżeniem na forum.

Napisano

6:30-6:34 b-
8:48 - 8:55  b-
10:10 - 10:21 b- 

@ FRNT NA CZOLO Jeśli pomylisz powód to następnym razem napisz o zmianę powodu. Fajnie, by też było, gdybyś jako admin reprezentował kulturę. 

gracz_odbanowany_csowicze2021.png

Przez Gość,

8:55 10:10 - 10:21

1. b- 2 b- 3 b+-

Rozpiska osobista do dodania osobistego wydania werdyktu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie