Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Też chciałbym się dowiedzieć czym to spowodowane. Administracja zapewne  jak słyszałem została poinformowana , zalecam w tej sytuacji zresetowanie wszystkich statystyk jak i lvl we wszystkich klasach :)

47593656775122981798.jpg
Napisano

Też chciałbym się dowiedzieć czym to spowodowane. Administracja zapewne  jak słyszałem została poinformowana , zalecam w tej sytuacji zresetowanie wszystkich statystyk jak i lvl we wszystkich klasach :)

graliśmy ratsa_final4 czy jakoś tak mapka się skończyła cs mi się zawiesił wyłączyłem go i jak wbiłem na serwer to miałem 1 lvl i tak się stało jeszcze kilku osobą ;)

Reset lvl mógł by być tylko kiedy był ostatni jak mniej niż miesiąc temu to jest to bez sensu bo ktoś np. kupił sobie lvl i teraz go straci.

Napisano

Wg mnie to jest nie fair , że nikt nic z tym nie robi bilem lvl dość długo i chciałbym go odzyskać latają teraz z wyzszymi lvl bo grali inną klasą i jestem bez szans a żaden admin włącznie z Rumcajsem nic z tym nie robi

Napisano

Wg mnie to jest nie fair , że nikt nic z tym nie robi bilem lvl dość długo i chciałbym go odzyskać latają teraz z wyzszymi lvl bo grali inną klasą i jestem bez szans a żaden admin włącznie z Rumcajsem nic z tym nie robi

My jako Admini CoD 150, nie mam dostępu do tego, że możemy to naprawić, dostęp ma tylko @RumcajsJumper, my tylko pilnujemy serwa a nie zajmujemy się sprawami technicznymi..

A co do tematu:

Ja proponuje, zrobić w raz z nowym rokiem RESET LVL / RESET NIEŚMIERTELNIKÓW / RESET APTECZEK + dodać jakieś nowe klasy i wgl.

76561198178264310.png

Napisano

Serwer był atakowany przez najnowsze exploity i zostały wgrane nowe zabezpieczenia. Dlatego też przy crashu serwera który był robiony praktycznie co chwilkę pousuwały się z pojedynczych klas lvle.

Przepraszamy za kłopoty lecz to nie była nasza wina.

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie