Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane Witam wszystkich zgromadzonych

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Siemanko, jestem savio, na imię mam Krzysztof. W tym roku 30-tka. Gram koło 20 lat w kantera z przerwami, for fun. Lubię też lige legend, Rust, Tibie, Resident Evil. Na serwer zaprosił mnie Dawid GROM aka Marcin Najman,którego pozdrawiam serdecznie! :D Wolny czas lubię również spędzać aktywnie siłownia, rower. Wypady na imprezki jak najbardziej również też. To tak w dużym skrócie :D Mam nadzieję, że miło spędzę tutaj czas ! A dla wszystkich kobiet dzisiaj Wszystkiego Najlepszego z okazji ich święta! Pozdrawiam serdecznie :D #edit: zapomniałem dodać, że gram na serwerze MIRAGE ONLY #1 :D 

275355836_447355577076968_1011715215746745839_n.jpg

Edytowane przez savio
  • Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP]
Napisano

Siemka?

QW1.png

• Zasłużony
Napisano

Dżem dobry, skoroś taki do grania to być może zainteresuje cię dział gier.

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie