Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wady: ch***owe jedzenie

Zalety: dobra kasa

• Sponsor PRO
Napisano

Zalety: dobra kasa :kekw:

Wady: jest sporo wad więc skomentuje to w ten sposób ( O masz )

dracomalfoy-dementordementor.gif       

Napisano
3 minuty temu, Devaz napisał:

Zalety? Nowe miejsce, możliwość rozwoju, szansa poznania ciekawych osób. Mogę tak długo wymieniać. 

Wady? W większości miejsc mamy z góry nadany tytuł największego ści**** dzięki naszym kochanym rodakom. 

Pozdrawiam wszelkich materialistów skoro tylko dla kasy wyjeżdżacie. 

Czyli mam rozumieć, ze wyjechałbyś za te same pieniądze, a nawet za gorsze? 

Zalety : Dobra kasa, poznanie nowych miejsc. 
Wady : Z dala od rodziny przyjaciół, znajomych. 
Dlatego taki wyjazd jakoś mnie mnie przekonuję.

• Zasłużony
Napisano

A bo ja wiem? Nauka języka i 5 razy większa kasa za mniej pracy.

Z drugiej strony wadą może być bariera językowa, ale również różnice kulturowe.

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
  • Zasłużony
Napisano

Zalety: Dobre pieniądze oraz większy rozwój osobisty zazwyczaj niż w Polsce.

Wady: Hmmm, mniejszy kontakt z bliskimi i znajomymi z Polski. 

gKQsvOW.gif

• Donator
Napisano

Największa wada to tęsknota za rodziną. Ja akurat mam bardzo mocne relacje z rodzeństwem i bycie tak daleko to męka. 

Zalet chyba nie ma xD ewentualnie to że angielskiego podłapałam bardziej, bo to czego uczą w Polsce to padaka. 

Napisano

Zalety to z pewnoscią piekne widoki, poznanie nowych ludzi i zwiedzenie nowych miejsc. 

Wady są takie ze czasami mozna poczuć się niepewnie w tym otoczeniu, innych nie widzę. 

SieXn3L.gif

• Donator
Napisano

Zaleta: Jeśli jest to kraj, gdzie dużo płacą w przeliczeniu na polską walutę i mieszkasz w Polsce no to wiadomo, że duże zarobki. Poznajesz obcy język oraz go udoskonalasz. Poznać można też wiele ciekawych osób, obce środowisko oraz ich takie zachowania lub tradycje. Ogółem ich kulturę.

Wada: No jak masz rodzinę w Polsce to, wiadomo że będziesz miał z nimi słaby kontakt i się oddalacie z dnia na dzień. 

xsygna.gif.66ebbf00f9e26ca055baabe2ac67c1c2.gif.0e8a58ac9c163a6380034d5317c162b2.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie